EUROGAMES 2011, viisi päivää urheilua ja kulttuuria Rotterdamissa

  • Uutinen
  • Urheilu
  • (päivitetty )
  • Juhani Viherlahti

Sulkapallon kaksinpelit peruttiin kokonaan
Vanerista tehtyjä sulkapallokenttiä ei saatu kuntoon. Kaksinpelit peruttiin kokonaan ja nelinpelit on siirretty pelattavaksi toisessa paikassa.

21.07.2011 20:52
Ikäviä vastoinkäymisiä heti kisan alussa.

Toinen takaisku eka päivänä: keilailu peruttiin, koska keilahallin keittiö syttyi tuleen. Oli ollut todellinen vaara, mutta kaikki oli saatu hallista turvallisesti ulos.

21.07.2011 16:03
EUROGAMES 2011 on käynnistynyt Rotterdamissa. Urheiluseura H.O.T. osallistuu kisoissa useihin eri lajeihin runsaslukuisella joukkueella.

Ensimmäiset tiedot Suomen joukkueen kautta:

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

- Ensimmäinen järjestäjien moka Rotterdamin Eurogamesien eka pelipäivänä. Kisoihin oli rakennettu 24 sulkapallokentää vanerista. Ne ovat liian liukkaat ja vaaralliset pelata. Tämän päivän pelit peruttu. Vaarana on, että kaksinpelit perutaan kokonaan, koska aikaa ei ole tarpeeksi. Kentän rakentanut firma yrittää saada pelialustan turvalliseksi illalla, ja jos onnistuu, niin nelinpelit voidaan pelata huomenna. Pelaajat tietysti pettyneitä. "Meni fiilis koko kisoihin, asiat olisi pitänyt pohtia ja testata ajoissa", sanoo Hannu Taka-Eilola, HOT:n pelaaja.

Eurogames 2011 virallinen kisasivusto

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!