´Suurempi tekee kantajansa tyytyväisemmäksi´

  • Uutinen
  • Terveys ja tutkimus
  • jnsto
  • 2

Konservatiivinen amerikkalaismedia, kuten Murdochin Fox News, on pitänyt suuren mekkalan siitä, että NIH (The National Institute of Health) on rahoittanut tutkimusta homomiesten penisten koosta ja mittojen suhteesta onnellisuuteen. Itse asiassa kyse oli erään tohtoritason tutkijan saamasta muutamasta tuhannesta dollarista, joilla rahoitettiin jo kerättyjen tietojen tarkastelua.

Asian todellinen tila selitettiin jutussa, mutta silti Fox antoi paljon aikaa Traditional Values Coalition –nimiselle lobbausryhmälle. Se väittää, että NIH on käyttänyt jopa 9.4 miljoonaa kymmenessä vuodessa homomiesten penisten mittailuun.

Itse tutkimus ei juuri tuloksillaan yllättänyt. Se toteaa, että suuremmalla varustetut ovat usein onnellisempia ja sukupuolisesti itsevarmempia. Tutkimus totesi myös, että peniksen koko oli positiivisesti suhteessa henkilön ”tyytyväisyyteen sen kokoon ja käänteisesti suhteessa taipumukseen valehdella peniksen koosta”. Siis ehkä aika lähellä nollatutkimusta.

Tutkimus todensi myös sen, että suuremmalla varustetut (tai pitäisikö nykyään sanoa suuremmalla siunatut) harrastivat usein penetratiivista, kun taas pienempään tyytymään joutuneet usein reseptiivistä, englanniksi yksinkertaisesti nimikkeinä tops and bottoms.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Suomessa ei tällaista suurten viestinten HLBT-vastaista törkyä ”asiantuntijakommentteineen” juuri esiinny. Meiltä puuttuvat vielä (kai olen väärässä) kristillistä liittoa lähellä olevat ”puolueettomat” arvojen pakastusinstituutit, tyyppiä amerikkalainen Traditional Values Coalition. Mutta tiedä, mitä on tulossa näinä Kataisen-Räsäsen hallituksen aikoina.

Uutinen xtra.ca.ssa

2 kommenttia

  • 1 / 2
  • Havainnoija
  • 20.7.2011, 17.28
Kritillisdemokraattien johtamalla homovihakoalitiolla ei käsittääkseni ole toistaiseksi "tutkimuslaitosta". Kenties vielä senkin saamme nähdä.

Suomen viharyhmät tyytyvät levittämään amerikkalaisilta ja muilta kopioitua kiihotusta homoja vastaan. Koska monet maat ovat parantaneet viharikoslakejaan ja muuttaneet muita lakejaan tasa-arvoisemmiksi, ääriryhmittymien toiminta on epätoivoisen tuntuista ja sairaalloisen hurmoshenkistä.

Viimesyksyisen Homoillan jälkeen kommentoin erääseen saksalaislehteen, että Suomen ääriryhmät ovat aloittaneet viimeisen taiston homojen oikeuksia vastaan. Ankarin yhteenotto on käsittääkseni vielä edessä.
Kookas penis voi olla jollekin ylpeyden aihe, toiselle hankaluus.

Kouluajoilta muistan luokkakaverin, jota Luoja oli muistanut erityisellä runsaudella. Hän tuntui olevan jotenkin vaivautunut tai kenties häpeissään jättipeniksestään. Hän vältteli kaikkia sellaisia tilanteita, joissa olisi joutunut olemaan alasti tai vähissä pukeissa muiden läsnäollessa. Porukan saunaillat hän jätti tietenkin väliin.

Uudempi tapaus. Tuttavallani on ylimittainen penis. Näyttää siltä, että hänellä sen asento on jatkuvasti jotenkin väärä. Tietämättä syytä jatkuvaan asennon korjailuun, kysäisin josko hänellä on kutiava nivustaipeen sieni-ihottuma. Olisin ohjannut ihotautilääkärille. Syy oli kuitenkin siis toinen.