Pakistanin suurin uskonnollinen puolue paheksuu USAn kulttuuriterrorismia

  • Uutinen
  • Pride
  • vaeltaja2006

Gay, Lesbian Bisexual and Transgender (GLBT) Pride Celebration oli juhlan aiheena Islamabadissa, USAn suurläehtystössä 26. kesäkuuta. Paikalla oli 80 henkeä: suurlähetystön väkeä, diplomaatteja ja pakistanialisia homoaktivisteja.

Pakistanilaisblogeissa tapahtuma on jo tulkittu maan sisäisiin asioihin puuttumiseksi. Sunnuntaina islamilainen puolue Jamaat-e-Islami syytti USAta kulttuuriterrorismista. Pakistanissa noudatetaan islamin lakeja, ja niissä kielletään homojen ja lesbojen juhlat ja hääseremoniat, sanoi puolueen johtaja Syed Munawar Hassan Nation-lehdelle. USAn suurlähetystö on rikkonut maan lakeja. Islamilaisen puolueen mukaan Pakistanin hallituksen on reagoitava asiaan.

Islamilaispuolueen tiedonannosssa homoja ja lesboja kutsutaan sosiaaliseksi sonnaksi. Homot ovat maalle toiseksi suurin vaara.Suurin vaara ovat USAn sotajoukkojen toimet.

Hallituspuolue on vaiennut diplomaattien immuniteetin vuoksi. Jamaat-e-Islami on usean islamilaisen puolueen yhteenliittymä. Puolue torjuu kaikki "länsimaistamisyritykset".

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!