Sanomalehti Ilkka: Kansanlähetysopiston rehtori vertaa homoutta moniavioisuuteen, pedofiliaan ja varasteluun

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 3

Riihimäeltä n. 10 kilometriä pohjoiseen Ryttylässä sijaitsee Kansanlähetysopisto. Opiston rehtori Niilo Räsänen sanoo sanomalehti Ilkan haastattelussa, että opisto ei hyväksy homouden harjoittamista koska se ei hyväksy myöskään varastelua. Kristillisen opiston rehtori vertaa homoutta moniavioisuuteen ja alaikäisiin sekaantumiseen. Opisto saa valtion tukea. Valtio rahoitti Kansanlähetysopistoa yli miljoonalla eurolla.

Rehtori Niilo Räsänen on kristillisdemokraattisen sisäministerin Päivi Räsäsen aviomies.

Viime viikolla Naisasialiitto Unioni julkaisi kannanoton, jossa vaadittiin valtiota lopettamaan Kansanlähetyksen tukemisen, koska järjestö sortaa vähemmistöjä.

Lähde Radiouutiset klo 10

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Naisasialiittounionin kannanotto ranneliikkkeessä
http://lepakkolaakso.net/teema/naisasialiitto-unioni-valtion-rahoitus-lopetettava-kansanlahetykselle?cid=2&aid=5703


3 kommenttia

Jos jonkun toisen ministeri esim. (täysin satunnaisena valintana) rouva Stubb antaisi tuollaisen haastattelun, niin siitä nousisi kohu ministerin puolison sanomisena.

Onko kristillisteokraateilla nyt jokin erivapaus sammakoihin vai noudatetaanko vanhaa sääntöä "ambulansseja ei saa tulittaa" eli henkitoreissaan olevaa puoluetta ei moukaroida samalla tavalla kuin elinvoimaisia puolueita?
Yhteiskunnan pitää ehdottomasti lopettaa tukena tuollaiselle opistolle, jolla on tuollainen rehtori mielipiteineen.

Onhan rohtorskalle oikeus mielipiteeseensä, mutta ei siit tarvitse yhteiskunnan maksaa, kun se maksaa jo sen ministerinkin palkan!