Meksikossa kerätään rahoja homojen vanhainkotia varten

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve
  • 1

Meksikolainen 80-vuotias transsukupuolinen nainen kerää rahoja sateenkaariväestön vanhainkotia varten, jotta homoseksuaaliset vanhukset välttäisivät heteronormatiivisissa vanhainkodeissa yleisen leimaamisen.

Nuoret sukupolvet jättävät taakseen seksuaalisuuteen liittyvät ennakkoluulot, ja elävät sen sijaan täysillä kunnioittaen ihmisiä ovat heidän seksuaaliset taipumuksensa tavallisia tai poikkeavia sekä unohtaen homofobian ja transfobian.
Tästä huolimatta vanhukset ovat edelleen yhteiskunnan tärkein homofobinen sektori, koska he pitävät kiinni koulussa heille syötetyistä ennakkoluuloista.

Tällaisessa homoseksuaalisuuden ja transsukupuolisuuden vastaisessa vihan ilmapiirissä sateenkaariväestön komans ikälpolvia kärsii monissa heteronormatiivisissa vanhainkodeissa ennakkoluulojen synnyttämästä leimautumisesta ja syrjinnästä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Meksikolainen 80-vuotias transsukupuolinen nainen Samantha Flores on päättämässä työtään sateenkaariväestön kolmannen ikäpolven ihmisille tarkoitetun keskuksen avaamiseksi. Hän tarvitsee vain lisää varoja sen avaamiseksi.
Varojen keräämiseksi on jo järjestetty tapahtumia, muun muassa elokuvan ”La otra familia” (Toinen perhe) esitys ja tapahtuma Living-nimisessä diskossa. Näiden tuotoilla Flores uskoo saavansa riittävästi varoja projektiaan varten.

Universo Gay (Epanja)

1 kommenttia