ToE tuo Helsinkiin kansainvälisen tuulahduksen

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006

Pohjoismaisilla nahka- ja fetissikerhoilla on yhteinen kattojärjestö ToE eli Top of Europe. Kattojärjestön vuosikokous pidetään vuoronperään eri pohjoismaissa yleensä toukokuussa. Tänä vuonna kokouspaikkana on Helsinki. Suomeen odotetaan vieraita Islannista, Norjasta, Tanskasta, Ruotsista ja Virosta.

ToE näkyy luultavasti jonkin verran perjantai- ja lauantai-iltojen juhlatarjonnassa. Perjantai-illan tervetulotapaaminen on MSC:n nettisivun mukaan Hugo's Roomissa. Lauantaina on pääjuhla DTM:n toisessa kerroksessa. Samalla juhlitaan MSC Finlandin 35-vuotista olemassaoloa. Tuohon aikaan 1970-luvulla nahka- ja moottoripyöräkerhoja syntyi eri puolille Eurooppaa. Tässä suhteessa suomalaiset olivat erittäin hyvin ”ajan tasalla”. Nykyään toiminta on kansainvälistä. Suuria nahka-, moottoripyörä- ja fetissitapaamisia on pitkin kesää eri puolilla Eurooppaa.

Juhlaviikonloppu päättyy sunnuntain brunssiin Bar Fenixissä. Kaikkiin tilaisuuksiin toivotaan dresscoden mukaista pukeutumista. Pääjuhlassa se on sisäänpääsyn edellytyksenä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Viikonlopun ohjelma on MSC Finlandin juuri uusituilla nettisivuilla

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!