Savon Sanomat: Hurahtaneet lääkärit hoitavat väärin

  • Uutinen
  • Terveys ja tutkimus
  • vaeltaja2006


Väli-Suomen median Sunnuntaisuomalainen uutisoi Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto VALVIRAn puuttuneen tällaisiin hoitoihin. Lääkäri saattaa luottaa enemmän epävirallisiin lääkevalmisteisiin liittyviin uskomuksiinsa ja jättää ohjaamatta potilaan virallisesti hyväksyttyihin hoitoihin.

Lääkäriliiton toiminnanjohtaja Heikki Pälve kommentoi uutista:

- On epäilyksiä, että lääkärit ovat aiheuttaneet jopa potilaskuolemia. Varmaa näyttöä on siitä, että he ovat vaarantaneet potilasturvallisuuden esimerkiksi hoitaessaan syöpäpotilaita.

VALVIRA huomautti viime vuonna 60 lääkäriä tehtävien huonosta hoitamisesta. Ammatinharjoittamisoikeutensa menetti 15.

Savon Sanomien uutinen:
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/maakuntalehdet-hurahtaneet-l%C3%A4%C3%A4k%C3%A4rit-hoitavat-v%C3%A4%C3%A4rin/671663

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ranneliike julkaisi 11.5.2011 uutisen sielunhoitajaterapeuteista otsikolla: "Salliiko Sairaanhoitajaliitto homojen muuttamista heteroiksi epäilyttävillä terapioilla?". Sielunhoitoterapeuteista osa toimii sairaanhoitajanimikkeellä. He lupaavat muuttaa rukouksella ja erikoisella terapialla homoja heteroiksi. Suurta julkisuutta saanut uutinen on torjuttu toistuvasti sillä perusteella, että kukaan ei ole valittanut sielunhoitoterapiasta VALVIRAan.

Ranneliikkeen uutinen
http://ranneliike.net/teema/salliiko-sairaanhoitajaliitto-homojen-muuttamista-heteroiksi-epailyttavilla-terapioilla?srt=2&cid=30&aid=5347

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!