Saksa: Homofobinen vihasaarnaaja karkotetaan

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006

Radikaali-islamistinen vihasaarnaaja Bilal Philips on syntynyt Jamaikalla ja kasvanut Kanadassa. Keskiviikkona hän esiintyi Frankfurtin keskustassa 1500 kannattajalleen, jotka oli eristetty naisten ja miesten karsinoihin. Läsnä oli myös saksalainen islamisti Pierre Vogel. Tapahtuman otsikko oli: Islam - väärinymmärretty uskonto. Poliisi kertoo, että tapahtuman jälkeen Bilal Philipsille ojennettiin maastakarkotuspaperi, jonka mukaan hänen on poistuttava maasta kolmen vuorokauden sisällä. Saksaan ei ole asiaa vuoteen.

Philips opettaa, että homoseksuaalisuus on kuolemansynti. Hän kuuluu islamilaisten karismaatikkojen ryhmään, joka saavuttaa internet-viestiensä kautta miljoonia nuoria muslimeja. Philips itse on 63-vuotias. Videoissa hän kutsuu homoseksuaalisuutta "aivan normaaliksi kuolemansynniksi". Homot uhkaavat perhettä elintärkeänä yhteiskunnan rakenteena. Jumalan antama kuolemantuomio on siis perusteltua ja ihmiskunnan säilymiselle tärkeää. Philips kuuluu salafisteihin, jotka haluavat maan päälle Jumalan valtakunnan. Tarvittaessa se tehdään väkivalloin.

Frankfurtin tapahtumassa Philips ei esitellyt näitä oppeja. Hän sanoi vain, että homoseksuaalisuus on synti, mutta hän ei vihaa näitä ihmisiä. Hänen oma sisarensa on myös homoseksuaali. Varovaisuus puheissa johtui ehkä Frankfurtin kaupungin asettamista ehdoista. Philips ei saanut esittää vihanilmauksia muita ryhmiä vastaan.

Naiset burkassa eivät voineet osallistua tapahtumaan naamioitumiskiellon vuoksi. Philips on ns. käännynnäinen. Hän oli ensin lähinnä kommunisti, mutta kääntyi islamin uskoon 25-vuotiaana. Frankfurtin tapahtumaa säesti 500 ihmisen vastamielenosoitus.

Philipsin ja Vogelin videot ovat vaikuttaneet mm. nuoreen mieheen, joka 2. maaliskuuta teki attentaatin amerikkalaisia sotilaita vastaan. Kaksi kuoli, kaksi haavoittui.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

(queer.de)

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/0,1518,758369,00.html

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!