Puistossa peippoja, vaalimökeillä ihmisvilinää

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Puistoissa laulavat tänään punarinta ja peippo. Helsingin keskustassa huuhkajanaaras vartioi Forumin katolla olevaa pesuettaan. Naaras itse on Sokoksen katolla. Kaupungin "kalliotasanteet" ovat huuhkajalle mieleen.

Vaalimökeillä käy vilkas trafiikki. Reuters on tullut jo paikalle Englannista seuraamaan vaalivalmisteluja.

Tänään käymme parilla vaalimökillä Qruiserin HLBTI-gallupin kanssa. Ensin Vihreiden puheenjohtaja Anni Sinnemäki. Miksi Vihreät menestyvät hyvin HLBTI-gallupissa? Tuuli ujeltaa pitkin Mannerheimintietä ja yrittää tukkia mikrofonin.

Qruiserin ja Ranneliikkeen gallupeissa Vihreät johtavat reilusti. Sosialidemokraateilla menee heikohkosti. Kävimme kyselemässä syitä. Ensin Anni Sinnemäki. (Kova tuuli yrittää tukkia mikrofonin)
Reuterskin on vaalimökillä
Audio
Anni Sinnemäki sanoo, että Vihreillä on ollut johdonmukainen politiikka HLBTI-asioissa. Vaikuttaako puolueen sisällä oleva HLBTI-ehdokkaiden ryhmä, joka julkaisi juuri "huhtikuun manifestin"? Kesto 2\'24"

DEMAREILLA TARJOLLA HERKKUJA

Audio
Pyhäpäivän kunniaksi hernekeittoa. Kesto 0\'49"

Käpylään pihajuhlaan, kipin kapin

Joku on kyllästynyt politiikkaan. Kaikki nurin.
Jani Ryhänen tukijoukoissa ja ehdokas Nasima Razmyar
Audio
Jani Ryhänen kommentoi Qruiserin vaaligalluppia (tuuli tukkii mikrofonia). Kesto 3\'21"
Audio
Nasima Razmyarilta kysytään myös elämästä hänen vanhassa kotimaassaan, Afganistanissa. Kesto 3\'08"

VANHA KONKARI VAALIMÖKILLÄ

Audio
Outi Ojala teki ensimmäisenä eduskunnassa ehdotuksen rekisteröidystä parisuhteesta. Nyt Outi on jo eläkkeellä ja seuraa asioita sivusta. Kesto 2\'34"
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

  • 1 / 2
  • Hannu, Tre
  • 11.4.2011, 2.15
Työttömänä hyödynnän Keskustorin seitsemän vaalimökin tarjoukset: mehua, teetä, kahvia, pullaa, keksejä. Tulevalla viikolla tarjolla lättyjä ja muuta hyvää.

Olin vallan unohtaa. Poikkesin pääkirjasto Metsossa, siinä persujen halveksimassa postmodernismia edustavassa rakennuksessa

http://kirjasto.tampere.fi/index.php/kirjastot-ja-aukiolot/paeaekirjasto-metso/

ja samalla äänestin avoimen ja tasa-arvoisen Suomen puolesta. Tällaisen vanhan sydäntä lämmittäisi, jos te kaikki tekisitte samoin.
  • 2 / 2
  • Hannu, Tre
  • 14.4.2011, 3.15
Lisäys

Mökit ovat lisääntyneet Keskustorilla. Nyt niitä on 12, oli jo jokin aika sitten. Hieman närkästyin, kun kuulemma ennen aamuhartautta ylösnousseet, näin kertoi tuttavani Matti, olivat nauttineet lätyt ja hillot ennen kuin ehdin paikalle.