Homoja vastaan kiihottava Scott Lively nyt Moldovassa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006

Moldovassa homoparaatit on joka vuosi kielletty. Nyt maahan on valmistumassa syrjintäsuojalaki. Laki on saanut vastustajan USAsta. Scott Lively, tunnettu anti-homo-aktivisti oli Moldovassa selostamassa, mitä ikävyyksiä laista voi tulla. Kun syrjintäsuoja on päätetty, seuraavana maahan tulee homoavioliittolaki. Scott Livelystä käytettiin nimitystä: "ihmisoikeusekspertti".

Perhejärjestö Pentru Familie oli kutsunut Scott Livelyn luennoimaan. Tämä anti-homo-saarnaaja on kierrellyt niissä maissa, joissa on riittävästi omaa homovihamielisyyttä. Hän oli mm. Latviassa kolme vuotta sitten ja Ugandassa vuonna 2009. Scott Lively on toisena tekijänä kirjassa Pink Swastika (pinkki hakaristi), jossa homous ja natsismi rinnastetaan samaksi ilmiökimpuksi. Natsien julmuus on kirjan mukaan yhteydessä homouteen.

Pari kuukautta sitten Lively ilmoitti USAssa, että hän on vetäytynyt ex-gay-liikkeestä ja hakee nyt uusia teemoja. Uudelleensuuntautuminen kesti siis pari kuukautta. Nyt Scott Lively on kertonut Moldovan käyntinsä menestykseksi. Syrjintäsuojalaki on hänen mukaansa pantu hyllylle, eikä se enää palaa parlamenttiin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!