Nikolai Aleksejev Amerikassa: ´Putinin poliisin brutaalius ei vedä vertoja Kalifornian homoeliitin brutaalisuudelle´

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1

Venäläinen homoaktivisti Nikolai Aleksejev on ollut Amerikan kiertueella. Ensin hänen piti olla länsirannikolla, mutta viime päivinä hän on esiintynyt New Yorkissa. Aleksejevin kiertue USAhan on yllättäen aiheuttanut paljon ristivetoa. Aleksejevin kierros sattui aikaan, jolloin ihmisoikeusaktivistit katsovat Lähi-Itään. Arabimaissa kuohuu.

Viime viikolla entinen Human Right Watchin aktivisti Scott Long syytti Aleksejevia tammikuun lopun blogitekstistä, joka nyt on poistettu(!). Longin mukaan blogi sisälsi juutalaisvastaisuutta. Aleksejev oli kirjoittanut , että Israelin pääministeri oli vaatinut länsimaita tukemaan Egyptin diktaattoria Mubarakia. Aleksejev kysyi: "Mitä nämä juutalaiset ovat? Juuri sitä, mitä olen aina niistä ajatellut". Tämä teksti nähtiin juutalaisvastaisena, ja se on arka aihe USAssa. Useat järjestöt ovat vetäneet Aleksejevilta pois taloudellisen matkustustuen. Aleksejevilta on peruuntunut monta puhetilaisuutta länsirannikolla. Aleksejev on yrittänyt selitellä omia tekstejään: väärinymmärrystä. Ei ollut tarkoitus hyökätä ketään vastaan.

Aleksejev on antanut hieman tunnustusta Putinille. Putin otti ensimmäisenä julkisesti esiin HLBTI-ihmisten asiat. Putin kertoi näkemyksiään tv:n (vai oliko se radion) kyselytunnilla. Aleksejev pitää länsirannikon homoetablissementia ("virallistahoja") tosi kamalana Putiniin verrattuna.

Aleksejevin kierros USAssa päättyy maanantaina.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Hieman Amerikan tunnelmia Bilerico Projectin sivulla

1 kommenttia

  • 1 / 1
  • Hannu, Tre
  • 5.3.2011, 14.25
Aleksejev ei siis käynyt Kaliforniassa lainkaan, mutta silti hän "tietää" Kalifornian homoeliitin brutaalisuudesta. -Kahden viikon ajan tutustuin Kalifornian homopaikkoihin ja lukuisiin homoihin. Ilmeisesti kävin väärissä paikoissa, sillä en törmännyt brutaaliin homoeliittiin.

Putinlandiahan alkaa kun on kulkenut täältä itäänpäin jonkin matkaa. Näin avoimesti homona en ole halunnut lähteä viettämään gaylomaa kyseiseeen landiaan.