Turistille cruising voi olla vaarallista vieraassa kaupungissa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 2

Berliinissä 33-vuotias turisti oli eilen illalla klo 20 jälkeen liikkeellä Tiergartenissa, joka tunnetaan käyskentelyalueena. Kolme miestä tuli vastaan 17. Juni -kadun ja Händellalleen välillä. Miehet hakkasivat turistin ja veivät kaikki asiapaperit ja kännykän. Turisti oli hetken tiedottomana ja löysi sitten apua burger-ravintolasta. Hänet vietiin sairaalaan. Leukaluu oli murtunut.

Turistille oudot paikat ja outo maa voivat olla kohtalokkaita. Kun ei tunne paikallista kulttuuria ja keskustelua, ei voi tietää vaaroja. Mutta vahinkoja sattuu myös paikallisille. Viikonloppuna 62-vuotias mies hakattiin suunnilleen samalla kohdalla. Poliisi ei kerro, olivatko miehet homoja, mutta luultavasti ainakin hakkaajat otaksuivat niin. Homot eivät puolustaudu, joten he ovat helppoja saaliita. Osa homoista ei myöskään tee poliisi-ilmoitusta, vaan kärsii vammat yksinään.

(Tagesspiegel)

Ikäviä uutisia Berliinistä riittää. Maanantain vastaisena yönä löydettiin kotoaan surmattuna 58-vuotias entinen tanssija Klaus Johannsen. Asunnosta kuului mäiskettä ja se herätti naapurit. Hän oli elellyt vetäytyneenä asunnossaan sen jälkeen, kun hänen elämänkumppaninsa oli kuollut muutama vuosi sitten.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

"Homot eivät puolustaudu, joten he ovat helppoja saaliita."

Onko tämä joku fakta vai? Kuulostaa aikamoiselta yleistykseltä ja todellä älyttömältä. Miksi ihmeessä eivät puolustautuisi? Niin, no ehkä cruising on vain hinttien harrastus.
"Homot eivät puolustaudu, joten he ovat helppoja saaliita."

Täytyy tarkentaa. Lehtijutussa muistaakseni sanottiin, että hakkajat usein ajattelevat näin. Sen takia he valitsevat helposti kohteikseen homoja eli "helppoja saaliita". Ilmeisesti poliisi oli pohdiskellut toimittajan kanssa tätä asiaa.