Polyamorinen perhe

  • Uutinen
  • Sattumat
  • vaeltaja2006
  • 1

Tässä on uutinen niille, joille moniavioisuus on kuin punainen vaate. Vaimot (39 kpl) hoitelevat ruuanlaiton. Päivässä menee 30 kanaa, 60 kiloa perunaa ja 100 kiloa riisiä. Kaikki vaimot nukkuvat samassa suuressa makuuhuoneessa. Perheen pää on juuri etsiskelemässä 40. vaimoa. Ensimmäisen vaimon hän nai 17-vuotiaana. Hedelmällisimpänä vuonna tuli 10 vaimoa lisää.

Kyseessä on uskonnollinen yhteisö, johon kuuluu 400 perhettä. Tuloja saadaan lahjoituksina. Tämän perheen pää on myös lahkon johtaja.

Maailmassa on monenlaisia perhemuotoja. Nettisivulla alimmassa kuvassa on perheen pää ja kaikki vaimot. Onkohan se onnellinen perhe? Onko siellä polyamoriaa?

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kuvia suurperheestä

1 kommenttia

Olisikohan Vaeltajan määritelmät hieman hukassa. Polyamoria.fi erottaa polyamorian ja polygamian.

Polygamia kuvaa "avioliiton muotoa, jossa yhdellä yksilöllä on useita puolisoita samanaikaisesti". Sitä esiintyy Wainakin kolmessa eri muodossa: polygynia (miehellä useita vaimoja), polyandria (naisella useita miehiä) ja ryhmäavioliitto (usean miehen ja usean naisen välinen liitto). Näistä muodoista polygynia on kaikkein yleisin".

Polyamoria on kehkeytynyt 60-luvun hippien vapaan rakkauden päivitetty versio. "Polyamoriset suhteet voivat olla "avoimia" tai "suljettuja" ja niissä voi olla osapuolia niin paljon kuin tuntuu mielekkäältä - teoriassa rajattomasti." Uskonnolla polyamorian kanssa ei ole mitään tekemistä - elämänfilosofian kanssa kylläkin.

http://www.polyamoria.fi/

Kommenttia muokattu: 27.02.2011 klo 09:06