USA: Nettihakkerit toteuttivat uhkauksensa vihakirkkoa vastaan

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • Juhani Viherlahti
  • 3

Amerikkalaisen Westboro Baptist Church -kirkon kaikki nettisivut on kaadettu aikaisemmin esitetyn uhkauksen mukaan. Pääsivusto godhatesfags.com (Jumala vihaa hinttejä) ja viisi heidän muuta sivustoaan on nurin. Anonymous-ryhmä toteutti aikaisemmin esittämänsä uhkauksen. Ryhmä ilmoittaa tiedotteessaan vallanneensa WBC:n sivustot internetin säännön numero 14 perusteella. Ryhmä kehottaa kirkkoa häipymään. "Maailma (mukaan lukien Anonymous-ryhmän) on eri mieltä vihaviestienne suhteen. Teillä on oikeus ilmaista se, mutta se ei tarkoita sitä, että voitte käyttää Anonymous-ryhmää huomion hakemiseen." Sanoma päättyy: "Jumala vihaa hinttejä: oletus. Anonymous-ryhmä vihaa iilimatoja: tosiasia."

Vuonna 2009 Englanti kielsi kirkon johtajalta ja hänen tyttäreltään pääsyn maahan.

21.02.2011 14:20
Homoja helvetin tuleen tuomitseva Westboro Baptist Church on saanut Anonymous-nimiseltä hakkeriryhmältä varoituksen WBC:n verkkosivujen kaatamisesta, jos vihanpito ei lakkaa.

Anonymous-hakkeriryhmä on tullut tunnetuksi siitä, että he ovat kaataneet muutamia tärkeitä verkkosivuja. Esimerkkinä Egyptin presidentti Hosni Mubarakiin liittyviä sivustoja, samoin Visan-yhtiön sivut Visan suljettua maksuliikenteen Wikileaksin perustajalle ja Scientology kirkon sivut.

Nyt WBC on saanut uhkauksen ryhmältä, että elleivät he lopeta vihanpitoaan, kirkon sivut kaadetaan. Hakkeriryhmä ei aio katsoa enää vaiti kirkon harjoittamaa epäinhimillistä käytöstä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kirkko vastasi oitis tiedotteellaan:

- Avoin kirje Westboro Baptisteilta jumalan palvelijoilta pelkurimaiselle itkupilli "hakkeriryhmälle" Anonymous. Antaa tulla vain!

- Ainoa syy miksi internet on olemassa, on se että WBC voi kertoa tälle valtakunnalle ja maailmalle, että tuhoutumisenne lähestyy.

3 kommenttia

WBC on ammattimainen trolliorganisaatio, joka tienaa provosoimalla ihmiset hyökkäämään heitä vastaan ja nostamalla sitten oikeusjuttuja.

Nopein ja kivuttomin tapa päästä koko lafkasta eroon olisi lakata huomioimasta heidän provokaatiotaan mitenkään. Sama toki pätisi kaikkeen trollaukseen etenkin internetissä, mutta vaatii melkoisen pitkää pinnaa.