Sauli from Hyvinkaeae

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • (päivitetty )
  • Juhani Viherlahti
  • 8

Muukin suomalaismedia alkaa iltapäivälehtien lisäksi kiinnostua Adam Lambertin ja Sauli Koskisen seurustelusuhteesta.

Hesarin NYT-liite on soitellut Sauli Koskisen isälle Suomen Hyvinkäälle. Isä parhaansa mukaan väisteli uteliasta toimittajaa.

http://www.hs.fi/nyt/artikkeli/1135264046385

21.2.2011
Ranskan Polynesiassa sijaitseva Bora Bora -saari on saanut vieraakseen maailmankuulut Sauli Koskisen ja Adam Lambertin. Pariskunnalla menee lujaa - vesiskooterilla.

Fanit arvailevat, josko Sauli käyttäisi Adamin shortseja vesiskooteriajelulla.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

17.2.2011
Nyt se on sitten todennettu: megatähti Adam Lambert on vahvistanut haastattelussa olevansa seurustelusuhteessa. Hän ei kuitenkaan maininnut kumppaninsa nimeä. Kenellekään asioita hiukankaan seuraavalle ei ole jäänyt epäselväksi, että se on tietenkin Suomen Sauli Koskinen.

Pariskunta on nähty ostamassa yhdessä Kombucha-teetä.

Iltasanomat seuraa romanssin kehittymistä
Aikaisemmin Ranneliikkeessä
Sauli ja Adam Bora Boralla

8 kommenttia

Odotan minä hetkenä tahansa armikuusela-hysterian puhkeamista Suomessa. Meillähän on nyt superkuuluisa vävypoika Amerikasta.

Armi Kuusela on henkilö, joka voitti olympiavuonna 1952 Neiti Maailmankaikkeus -tittelin. Tapahtuma sekoitti pahemman kerran koko valtakunnan. Hänestä tuli suomalaisittain superjulkkis. Häntä kuskattiin maatalousnäyttelystä toiseen ihmisten töllisteltäväksi. Avioiduttuaan filippiiniläisen Hilarion kanssa, suosio sen kuin kasvoi lisää.

Kateellisena ja ihan kiusallani olisin toivonut Lambertin kiinnostuneen jostakin blondista suomalaisesta, jonka sukunimi olisi ollut vaikkapa Väätäinen. Olisi ollut kiinnostavaa seurata, kuinka skandimerkkejä käsitellään.

(Tosikoille varoitus: tämä on ironiaa.)
*Ironia on taitolaji, joka tosikotkin ymmärtävät. Armi Kuusela voitti maailman kauneimman naisen tittelin ensimmäisessä Miss Universum -kilpailussa (...joka on suomeksikin Miss Universum -kilpailu).

Kommenttia muokattu: 17.02.2011 klo 09:04