Suurin homoristeily koskaan starttaa sunnuntaina Karibialle

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 6

Suomessa Turun telakalla rakennettu risteilyalus Allure of the Seas vie sunnuntaina 5400 matkustajaa maailman suurimmalle homoristeilylle Karibialle.

Royal Caribbean -yhtiön pari kuukautta liikenteessä ollut alus on vuokrattu kokonaan homoristeilyn käyttöön. Kysyntä on ollut niin suurta, että laiva on varattu samaan käyttöön myös tammikuussa 2012.

Oheisen linkin kautta pääsee ihailemaan joukkoa söpöjä mainoskuvia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Aluksen rakentamisen eri vaiheista ja sen lähdöstä maailman merille on laivabongari Risto Harjula kerännyt komean ja tutustumisen arvoisen kuva-aineiston.

Atlantis-yhtiön verkkosivut
Kuvia aluksen rakentamisesta Turussa ja videoita lähdöstä Karibialle

6 kommenttia

Ensi vuoden risteilylle mukaan aikoville hintatietoa:

Viikon risteilylle pääsee mukaan kahden hengen sisähytissä hintaan, joka vastaa 1 000 euroa. Noin 17 000 eurolla saa käyttöönsä laivan parhaimman hytin viikoksi kuudelle hengelle.

Amerikkalaisia hintoja vertailtaessa kannattaa aina tarkistaa, ovatko esimerkiksi verot ja muut kulut mukana ilmoitetussa hinnassa.

Matkan kulut voivat olla merkittävästikin korkeammat laivalla elämisestä. Mitä maksaa päivällinen jne.? Siellä varmasti kerätään varsinainen tulos palveluista ja ruokailuista aivan kuten vaikkapa ruotsinlaivalla.

Kommenttia muokattu: 05.02.2011 klo 11:40

Kommenttia muokattu: 05.02.2011 klo 11:41
Kun noita markkinointisivuja katselee, niissä on jonkinlainen ristiriita ainakin minun mielestäni. Kohderyhmänä on pari-kolmikymppinen homomies. Kenellä sen ikäisellä olisi tuollaiseen varaa? Viesti on: vanhat ja rumat pysykööt poissa, et kuulu joukkoon! Kokisin tämän ikäisenä itseni kiusaantuneeksi tuollaisessa mainosten esittämässä joukossa.

Toinen huomio tuosta mainonnasta. Kuvien pikasilmäys: naiset puuttuvat. Jos se on GAY-risteily, olettaisi lesbonaisten olevan silloin kohderyhmänä yhtäläisesti.