USA: Bushin tytär tunnustautui homoavioliittojen kannattajaksi

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 3


Viime päivinä otsikoissa ovat olleet Illinoisin tapahtumat: USAn kahdentenatoista osavaltiona Illinois on maanantaina vahvistanut homoparien asemaa. Kohua on herättänyt myös entisen presidentin George W. Bushin tyttären tekemiset. Barbara-tytär on asettunut puolustamaan homoavioliittoja. Nyt puhutaan sukupolvikonfliktista, joka jatkuvasti kytee poliittisissa konservatiiviperheissä.

Presidentti Bush oli aikoinaan valmis allekirjoittamaan lain, jolla Yhdysvalloissa olisi kielletty samaa sukupuolta olevien avioliitot Hän esiintyi mielellään teksasilaisena cowboyna ja uskovaisena kristittynä. Miehen ja naisen liitto oli hänelle pyhä.

29-vuotias tytär on ihan eri maata. Hän kehottaa videossa New Yorkia laillistamaan homojen avioliitot. Muutkin tyttäret ovat olleet uskottomia isänsä asialle. John McCainin, konservatiivisen presidenttiehdokkaan tytär Meghan McCain puolustaa homoavioliittoja. Varapresidentti Dick Cheneyn tytär Mary Cheney toimii homoparien puolesta. Barbara Bush on myös ilmaissut tukensa homoille ja lesboille. New York Timesin mukaan hän ystävystyi college-aikoinaan monien homojen kanssa. Hänestä kuulemma pidettiin homopiireissä.

Youtubessa

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

3 kommenttia

Mary Cheney on todellakin julkilesbo and oli v. 2004 presidentinvaaleissa merkittävässä asemassa vara-presidentin kamppanjassa ja lisäksi oli näyttävästi esillä partnerinsa kanssa.

Myös Bushin vaimo Laura on lipsunut presidentin linjalta ja ilmaissut tukensa homoliitoille.