Obama ylisti Gabrielle Giffordia auttanutta Hernandezia

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 4

13.1.2011 Obama: Daniel Hernandez on sankari

Obama kiitteli Hernandezia nopeasta toiminnasta, kun Gabrielle Giffordia ammuttiin. Nyt oli uhrien muistotilaisuus. Gifford on hieman uutistoimistojen mukaan hieman toipunut. Sarah Palin sen sijaan on käynyt omaan vastahyökkäykseen: ei hän ole syyllinen salamurhatapahtumiin. Kuva Obamasta ja Hernandezista.
http://www.competenetwork.com/blogs/387-update-president-obama-declares-daniel-hernandez-qa-heroq


10.1.2011 Giffordin "suojelusenkeli"

Kun Gabrielle Giffordia ammuttiin toissa päivänä, hänen avukseen tuli nuori mies, joka oli muutaman päivän työskennellyt Giffordin tiimissä harjoittelijana. 20-vuotias Daniel Hernandez Jr. on jäsenenä Tusconin kaupungin HLBTI-asioiden komissiossa. Ampumisen aikaan hän oli vain n. 10 metrin päässä Giffordista. Hän juoksi lehtitietojen mukaan uhrin luokse. Hän kokeili pulssia ja painoi kädellään uhrin pään itseään vasten estääkseen veren virtaamisen. Pian saatiin side pään ympärille. Pelastusmiesten tullessa paikalle hän lähti mukaan sairaalaan. Vanhemmat toivat hänelle sairaalaan uudet vaatteet, koska hän oli yltä päältä veressä. Gay-lehdistö kertoo asiasta, mutta mainstream-media vaikenee - ainakin toistaiseksi.

http://joemygod.blogspot.com/2011/01/openly-gay-intern-daniel-hernandez-jr.html

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Advocte kertoo, että Gifford on äänestänyt DADT-lain kumoamisen puolesta, ja hän on ollut tukemassa monia gay-myönteisiä lakialoitteita. New York Timesin mukaan hänen toimistoaan vandalisoitiin maaliskuussa heti sen jälkeen, kun terveysuudistus oli hyväksytty. Sarah Palinin takebackthe20-kampanjan sivuilla oli uhkailtu pyssyn tähtäimellä mm. Giffordin vaalipiiriä. Kartta on nyt poistettu netistä.

http://advocate.com/News/Daily_News/2011/01/08/Congresswoman_Shot_at_Public_Event/

4 kommenttia

Tänään täällä New Yorkissa ja TV-kuvista päätellen koko maassa on julkishallinnon rakennusten saloissa liput puolitangossa. Tapahtunutta ei muuten juuri huomaa, paitsi uutisissa tämä ampumistapaus on tietysti ykkösaihe.
Hyvä vaan, et se sai apuu, mut minkä v*tun takii se, et kyseinen nuori mies on homo, on jotenkin olennainen juttu tässä kohtaa? Ihan hyvin ois riittäny, jos mainittu, et nuori mies pelasti Giffordin ja siinä kaikki. Ilmeisesti sen jätkän homoudesta on tehty ykköspuheenaihe, koska se kuuluu johonkin amerikkalaiseen homojärjestöön. Saa taas sikäläinen Seta halpaa julkisuutta...