Näyttelijä Jim Carrey ilmaisee tukevansa homoja

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • JuhaniV
  • 2

Suorasuu Jim Carrey ottaa kantaa homojen kiusaajiin.

Elokuva I Love You Philip Morris tuli ensi-iltaan Yhdysvalloissa paljon myöhemmin kuin muualla maailmassa. Syynä viivyttelyyn olivat elokuvan varsin rohkeat seksikohtaukset amerikkalaisen mittapuun mukaan.

Elokuvan toinen päänäyttelijä Jim Carrey on ryhtynyt julkisuudessa puolustamaan homoja ja ilmaissut paheksuntansa homoja kiusaavia kohtaan.

Elokuvan julkitulon aikoihin hän oli haastateltavana David Letterman -showssa. Carrey kommentoi jotenkin näin: "Jestas, me emme ole aikuistuneet lainkaan? Mehän olemme kuin kakarat koulun pihalla. Herraisä, Dave, etkö sinä ole ikinä kohdannut homomiestä!"

Carrey pitää homojen kiusaamista kamalana, eikä se hänen mukaansa kuulu enää tähän päivään. "Joka kerta kun sinä katsot jotain ihmistä ajatellen, että minä en pidä tuosta ihmisestä, huomaa, että juuri tuo piirre koskee sinua itseäsi."

"Kuka tahansa, joka kiusaa jotakuta mistä tahansa syystä, ei ole minun kaverini."

"Jotkut kaikkein eniten arvostamani henkilöt minun elämässäni ovat homoja."

PinkNewsin uutinen Jim Carreysta

2 kommenttia

Noin toimii oikea heteromies, ja uskaltaa asettua rintamaan homoja puolustamaan. Hän ei epäile omaa identiteettiöön, se vón vahva ja kestää!
En yhtään ihmettele, että tämä nimekkäin näyttelijöin varustettu leffa kärsi levitysvaikeuksista Atlantin takana. Montaa älyttömyyttä puolestaan ei ole estetty leviämästä; esimerkkeinä vaikkapa televisioevankelistat ja lököt uimashortsit (mutta bikinien minimipeitolle ei ole asetettu rajaa). On maksavien katsojien aliarvioimista jarrutella ihan hyvän elokuvan levitystä.

Toinen pääosan esittäjistä (varsinaista naispääosaa ei leffassa taidakaan olla) eli Ewan McGregor on jo kokenut miesten pussaaja leffoissa. Mies on myös sanonut, että häntä harmittaa naisnäyttelijöiden pistäminen riisuutumaan useimmissa leffoissa ilman juonellista syytä. Siksi tämä kolmen lapsen isä aikoo miehenä heittää vaatteet pois niin monessa leffassa kuin mahdollista.