All Out

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006


New York Timesissä kerrottiin joulukuun 8. päivänä uudesta kansainvälisestä järjestöstä All Out, joka on tekeillä ja joka pyrkii nostamaan esiin keskustelua HLBTI-ihmisten tasa-arvosta. Mottona on: "Tasa-arvo kaikkialla". Koko asiasta tiedetään vielä hyvin vähän. Netissä on promovideo.

Taustana on ei-kaupallinen newyorkilainen järjestö Purpose Foundation, jonka sanotaan toimivan mainosmaailman liepeillä yhteiskunnallisella mainonnalla. Purpose kertoo nettisivullaan olevansa 2000-luvun liike, joka etsii ratkaisuja suuriin ongelmiin. Juuri tällä hetkellä ovat teemana HLBTI-asiat ja sähköautojen käytön edistäminen. Nettisivulla kerrotaan, että he ovat toimineet syövän ja ydinaseiden vastaisessa taistelussa. Toiminta perustuu mukaan tulevien ihmisten verkostoitumiseen.

All Out starttaa vasta ensi vuoden alkupuolella, mutta nyt se on aloittanut rahan keruun projektiinsa. Netissä on promovideo. Joissakin gay-lehdissä on lyhyitä kuvauksia. Vaikea ottaa asiaan mitään kantaa, ennen kuin nähdään, miten toiminta oikeasti käynnistyy. Sitten palaillaan asiaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

http://www.youtube.com/watch?v=Q9KTIkuh6Dw&feature=player_embedded

Kotisivu
http://www.purpose.com

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!