Westlifen Mark kertoi olevansa homo

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren

Irlantilaisen Westlife-yhtyeen toinen pääsolisti, 25-vuotias Mark Feehily on kertonut The Sun -lehdessä olevansa homo. "Olen homo ja hyvin ylpeä siitä mikä olen. En kaipaa sympatiaa, enkä halua olla roolimallina muille". Hänen mielestään nyt oli sopiva aika kertoa ihmisille totuus.

Bändillä on ollut 12 hittiä Britannian listan ykkösenä vuoden 1999 jälkeen - ja valtaisa armeija naispuolisia faneja. Tähti kertoo, ettei ole huolissaan ihmisten reaktioista. Hän oli jo aiemmin ulkona kaapista yhtyetovereilleen ja perheelleen.

Feehilyn seksuaalisesta suuntautumisesta on ollut jo pitkään huhupuheita. Feehily seurustelee 21-vuotiaan Kevin McFaidin kanssa, joka on aikanaan vaikuttanut V-nimisessä poikabändissä. Haastattelussa hän sanoi: "Olen onnellinen, ja... Olen löytänyt todellisen elämäntoverin".

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kesällä 2002 brittiläinen juorulehti News of the world haastatteli ruotsalaista bändärityttö Mersina Bergquistia, joka kertoi mm. tyytymättömyydestään Markin sänkytaitoihin. Tarinan todenperäisyydestä ei ole varmuutta.

- news.bbc.co.uk
- qx.se

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!