Huoli Amerikassa: Lentokenttien homot turvatarkastajat saattavat kiihottua työssään

  • Uutinen
  • Sattumat
  • Juhani Viherlahti
  • 7

Terroristipelon vuoksi yhä uusia teknisiä vempaimia kehitetään terroristien paljastamiseksi. Uusin skanneri näyttää tarkastajalle myös intiimejä yksityiskohtia tarkastettavasta. Nyt keskustellaan siitä, saavatko homot ja lesbot toimia turvatarkastajina. He voivat kiihottua tarkastettavien yksityiskohdista.

Lentokentällä skannauksesta voi kieltäytyä, mutta silloin joutuu käsin tehtävään ruumiintarkastukseen. Homoja pitkään jahdanneen järjestön Americans for Truth About Homosexuality - AFTAH vetäjä Peter LaBarbera on nostanut asian esille ja vaatii, että homojen ja lesbojen turvatarkastajien tulee ilmaista identiteettinsä vaikkapa henkilökortissa. Aihetta kommentoineet ovat ehdottaneet mm. että tulisi tehdä neljä tarkastusjonoa:
- Hetero miespuolinen tarkastaja
- Homo miespuolinen tarkastaja
- Hetero naispuolinen tarkastaja
- Homo naispuolinen tarkastaja
Tarkastettava henkilö voisi valita mieluisimman jonon.

Edge Boston verkkosivun uutinen

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

7 kommenttia

Entäs sitten biseksuaalit?
Entä asiakkaat, jotka kiihoittuvat tarkastajista? Työsuojelulla olis töitä...
  • 2 / 7
  • Hannu, Tre
  • 28.11.2010, 0.07
Eräs hyvin tähdellinen seikka on otettava huomioon. Mikäli on vaarana joutua/onni päästä käsikopelotarkastukseen, kannattaa ajoissa kiinnittää huomio ulkoiseen olemukseen, siis tarkastajan.

Onni potkaisi minua kerran Schipholin lentoasemalla. Valitsin vasemmanpuoleisen jonon, ja siis tosi komea (vau mikä lihaksikas vartalo ja kauniit kasvot, lisäksi hyväntuoksuinen) mies tarkasti minut ns. kiireestä kantapäähän. Oli vielä kohteliaskin ja kehui paitaani. -Olin niin häkeltynyt, että treffit jäi tekemättä ja numerot vaihtamatta, sniff. Lento New Yorkiin meni haaveilun merkeissä.