Kaikki muuttuu paremmaksi -kirjaan etsitään tarinoita

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Ranneliike net

Kaikki muuttuu paremmaksi -videon saaman myönteisen palautteen vuoksi videon taustalla oleva taho yhdessä Kustannusosakeyhtiö Paasilinnan kanssa julkaisee kirjan samalla teemalla. Nyt etsitään henkilökohtaisia kirjoituksia. Vastausaikaa on 12.11. asti.

Tarinoiden etsintäkuulutus:

Kaikki muuttuu paremmaksi -videon linkki saaman valtavan myönteisen palautteen vuoksi olemme päättäneet julkaista yhdessä Kustannusosakeyhtiö Paasilinnan kanssa aiheesta kirjan. Tekstejä otetaan vastaan perjantaihin 12.11. asti osoitteessa www.tedxhelsinki.fi/?page_id=149. Tekstien maksimipituus on 4 000 merkkiä.

Haemme kirjaan tarinoita seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvilta siitä, miten ja milloin asiat muuttuivat paremmaksi. Kirjan tarkoituksena on auttaa seksuaalisen tai sukupuolisen identiteettinsä kanssa painiskelevia nuoria ymmärtämään, että he eivät ole tunteidensa kanssa yksin. Otamme mielellään vastaan tarinoita myös homo-, bi- lesbo- ja transnuorten vanhemmilta, ystäviltä ja työkavereilta. Kirjan tavoitteena on antaa toivoa.

Kirja julkaistaan joulumarkkinoille ja sen tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Toivomme, että kirjoitat henkilökohtaisesti ja muistelet, miltä sinusta tuntui. Tarinaa parantaa, jos kerrot tekstissä, mitä sinä tai joku muu teki tai sanoi. Hyvän tarinan voima rakentuu yksityiskohdista. Suosittelemme, että kirjoitat minä-muodossa. Kirjaan voi kirjoittaa omalla nimellään tai anonyymisti. Voit miettiä tarinaasi seuraavien kysymysten kautta?

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

- Miltä sinusta tuntui?
- Mitä teit?
- Milloin ja miksi asiat alkoivat sujua paremmin?
- Miten sinulla menee nyt?

Henkilötietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Tarinoita käsitellään luottamuksellisesti. Tarinoita otetaan vastaan perjantaihin 12.11. asti.

Kiitos jo etukäteen avustasi ja ajastasi. Homo- ja lesbonuorten itsemurhariski on kolmin- ja nelinkertainen muuhun väestöön verrattuna. Tekstisi voi pelastaa jonkun elämän.

Tommi Laitio
Alex Nieminen
Saku Tuominen

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!