Ricky Martin tuo miesystävänsä julkisuuteen

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • (päivitetty )
  • Sami Mollgren
  • 1

Ricky Martin aikoo tuoda julkisuuden valokeilan ulkopuolella olevan miehesystävänsä parrasvaloihin. Tähti kertoi Iltalehden mukaan Larry Kingin haastattelussa, että kaavailee tuovansa miesystävänsä kameroiden eteen näyttävästi gaala-tapahtumassa - mutta ei paljastanut tarkemmin paikkaa tai ajankohtaa.

Puertoricolais-laulaja on kertonut yksityiselämästään tuoreessa muistelmateoksessaan, joka kantaa englanniksi nimeä "Me" ja espanjaksi "Yo".

***

Latino-poplaulaja Ricky Martin oli luopua urastaan parikymppisenä rakkauden vuoksi, koska ei halunnut tulla kaapista. Ricky Martin kertoi Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa tiistaina, että hän suunnitteli karkaavansa silloisen rakkautensa kanssa Eurooppaan tai Aasiaan ja jättävänsä uransa.

Rakastaja kuitenkin toppuutteli ja vakuutti, että Martinin tehtävä on liikutella ihmismassoja, eikä hän voi olla esteenä ja jos jokin menisi suhteessa vikaan, Martin syyttäisi häntä. Martin kertoi äidilleen sydänsuruistaan ja äiti oli kertonut pojalleen rakastavansa tätä. Äiti kuitenkin huolestui kyyneliin poikansa tulevaisuuden ja uran suhteen. Ricky Martin kertoi äitinsä tuolloin todenneen, että "valitettavasti ihmiset eivät ole valmiita".

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kohta nelikymppinen puertoricolais-laulaja Ricky Martin kertoi maaliskuussa 2010 julkisesti olevansa olevansa homo. Ennen kaapistatuloa huhut laulajan seksuaalisesta suuntautumisesta olivat velloneet vahvoina.

Vuonna 1999 julkaistu ensimmäinen englanninkielinen sooloalbumi Ricky Martin ja varsinkin siltä lohkaistu single Livin' la Vida Loca nosti Martinin tähtitaivaalle Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa.

Voice: Suosikkilaulaja aikoi hylätä uransa homorakastajan vuoksi
ContactMusic: Martin Almost Turned His Back On Fame To Run Off With Gay Lover
Iltalehti: Ricky Martin aikoo tuoda salaisen miesystävänsä julkisuuteen

1 kommenttia

Ei minkään rakkauden vaan HOMORAKASTAJAN, ks. Voicen artikkeli. Smo, vähän tarkkuutta siihen hommaan. :)