Moskovan entinen pormestari aikoo Englantiin

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006

Moskovassa on jo alkanut jälkipeli. Homoaktivisti Nikolai Aleksejev on etsiskellyt Luzkovin vastaisessa mielenosoituksessa kantamaansa Luzkov-nukkea. Poliisi otti sen häneltä ja nyt nukkea ei löydy mistään. Aleksejev on tehnyt poliisia vastaan ilmoituksen varkaudesta. Huhut kertovat, että nähtiin, miten poliisi katkaisi nuken kaulan ja Luzkov-nuken pää vieri pitkin katua.

Kuva Aleksejevin blogista, Luzkovin pää hymyilee pöydän reunalla

Itse Luzkov, eli viraltapantu Moskovan entinen pormestari on hakenut Englantiin viisumia. Nyt se ei enää olekaan niin yksinkertaista kuin mahtiaikoina. Luzkov tunnetaan homofobikkona, ja hän on määrätietoisesti estänyt kaikki gay-kokoontumiset Moskovassa. Suurlähetystö puolusti Moskovassa gayaktivisteja. Wienistä Luzkov ei saanut viisumia Lontooseen.

Englannin Moskovan suurlähetystö käsittelee Luzkovia niin kuin kaikkia muitakin hakijoita. Tarvitaan lomakkeita ja sormenjäljet. Lontoossa saattavat tutkijat ja asianajajat olla hänen kimpussaan. Entinen kilpakumppani pormestarin virkaan Alexander Lebedev on pyytänyt tutkimaan Luzkovin perheen korruptioaktiviteetteja. Luzkovin vaimo on Venäjän rikkain nainen. Lebedev omistaa Englannissa neljä sanomalehteä.

Luzkov saanee apua Lontoossa Berezovskilta. Tämä on jo kehottanut Luzkovia hakemaan turvapaikkaa Lontoosta. Vaarana voi olla vankilatuomio Venäjällä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

http://www.bsr-russia.com/en/regions/item/1051-former-moscow-mayor-luzhkovs-homophobia-may-upset-british-visit-plans.html

www.gayrussia.ru

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!