Konservatiivisia näkemyksiä ei muuteta tieteen tuloksilla

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1

Viime päivinä on kuultu, miten homot lapsena ja nuorena ovat joutuneet hyväksikäytetyiksi, koulukiusatuiksi jne. Homot itse eivät löydä menneisyydestään tällaisia tapahtumia. Monilla on ollut hyvä ja rakastava koti. Iltalehden jutussa tohtori Olli Stålström sanoo, että Päivi Räsänen ei ole ajan tasalla. Homoseksuaalisuuden väittäminen sairaudeksi "tieteellisten tutkimusten" varjolla ei ole tiedettä vaan politiikkaa. Nyt yritetään ottaa vanha sairausleima käyttöön uusilla nimillä.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010102012552572_uu.shtml


Saksan perheministeri: Homoperheestä puuttuu sukupuolten erilaisuus

Saksan perheministeri, kristillisdemokraattinen Kristina Schröder (33v., CDU) on lehtihaastattelussa vakuuttanut, miten homoparit pystyvät olemaan rakastavia vanhempia. Mutta he eivät kelpaa adoptiovanhemmiksi parina. Yksityishenkilöinä he voivat adoptoida lapsen, mutta ei parina. Kummallista. Schröder selittää: On yksi asia, jota homopari ei pysty tarjoamaan: sukupuolten erilaisuutta. "Tiedämme, että lapsen kehitykselle on tärkeää kasvaa molempien sukupuolten hoivassa". Kun Schröderiltä halutaan tarkempia perusteita, hän vastaa vain: hän on vakuuttunut siitä, että lapselle on parempi, kun vanhemmat ovat eri sukupuolta.

http://www.theeuropean.de/kristina-schroeder/4626-moderne-familienpolitik

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Perheministerin maailmankuvaa eivät tutkimukset horjuta. Vuosi sitten Saksan oikeusministeriö julkaisi selvityksen, jonka mukaan lasten kehityksessä tärkeää on hyvä suhde lapsen ja vanhempien välillä. Seksuaalisella suuntautumisella ei ole merkitystä.

Perheministeri vakuuttaa, että myös homoliitossa voidaan elää ja toteuttaa konservatiivisia arvoja. Saksan kristillisdemokraattisen puolueen sisällä on oma homo-lesbo-järjestö (LSU).

1 kommenttia

Pääsääntöisesti mitään näkemyksiä ei muuteta tieteen tuloksilla.

Fundamentalistithan eivät usko vaan he "tietävät".

Poliitikko lähtee yleensä liikkeelle ihmisryhmien mielipiteistä ja pyörittelee itsensä niitä hyväksi käyttäen valtaan.

Harvemmin lähdetään rakentamaan brändiä kuten viherpiipertäjät ja persut tekivät. No kokkarit rakensivat hiukan brändiä mainostoimiston avulla. Se on rakoillut Käteisen raivokohtauksiin siinä missä jeesustelijoiden brändi rakoili pedofiliaan. Kepuleiden brändi kesti vaalirahoitusepäselvyydet ja Matin naisseikkailut. Urpilaisen verkkosukat eivät saaneet demareiden brändiä lentoon.

Kun homot perinteisesti ovat tunkeneet itsensä opiskelemaan pehmoaloille propagandan tuotantoa ja sen analysointia niin pidän homojen viimeaikaista mediastrategiaa aika munattomana. Hukkaan on kylddyyrin ja filosofian hianot mutta niin aivottomat opinnot menneet, jos niitä ei osata soveltaa pätkääkään.