Miljoona klikkausta

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006
  • 3

Nuori opiskelija on kiitellyt facebookissa ja twitterissä fanittajiaan. Kahdessa päivässä hänen videonsa sai miljoona katsojaa. Hän on kotoisin Orlandosta USAsta.

Youtube on ennenkin tehnyt pikatähtiä. Joka päivä Youtubeen ladataan 60 000 videoklippiä. 20-vuotias Craigery Morgan saattaa vielä tienata paljonkin esiintymisillään. Tämä homo-opiskelija opiskelee University of Central Floridassa. Hän jäljittelee tv-juontaja Kristin Wiigiä (stand-up-showssa Saturday Night Live).

Video tuli Youtubeen 6. lokakuuta ja kahdessa päivässä se nousi supersuosituksi. Pian on kolme miljoonaa katsojaa koossa ja kommenttejakin on tullut 12 000.

Craigery Morgan ei ollut uskoa suosiotaan. Hän on kiitellyt fanejaan Facebookissa ja Twitterissä. Ilmeisesti luvassa on suuri rahantulo. Youtube kuuluu Googlelle. Sivuilla on mainoksia, ja jokaisesta tuhannesta katsojasta kilahtaa 1,50 dollaria. Puolet menee Youtubelle, puolet internet-tähdelle. Näitä on ennenkin ollut. 22-vuotias kalifornialainen sai 12 kuukaudessa 250 000 euron lisätienistit. Hänen videotaan katsottiin 400 miljoonaa kertaa.

Craigery on perustanut oman fanisivuston

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

www.craigerymorgan.com


Video on tässä

3 kommenttia

Pitaisikohan laskea kuinka moni youtube-kommenteista liittyy kristinuskoon? Ei oikein jaksa ymmartaa milla tavalla uskonto liittyy jonkun nayttelijan esitykseen =). Hauska video!