New York: Nuorisojengi pahoinpiteli homoja

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006

Poliisi otti perjantaina kiinni seitsemän nuorta miestä, jotka olivat lukinneet kolme homoa Bronxissa sisätiloihin ja hakanneet heidät. Kahta vielä etsitään. Kaikkia heitä uhkaa syyte viharikoksesta.

Amerikkalaislehdet kertovat, ettäpahoinpitely tapahtui viime sunnuntain vastaisena yönä. Katujengin jäsenet kuulivat, että yksi 17-vuotias, joka halusi mukaan "Latin King Goonies" -ryhmään, olikin homo. Uhri vietiin asumattomaan huoneistoon, ja siellä vaadittiin tietoa hänen suhteestaan erääseen 30-vuotiaaseen. Hänet pakotettiin seinää vasten ja riisumaan vaatteet. Häntä lyötiin ja haavoitettiin pakettiveitsellä. Kun hän kertoi muiden nimiä, hänet vapautettiin, mutta häntä uhkailtiin, jos hän kertoo tapahtumasta.

Sunnuntai-iltana samassa huoneistossa oli uusi "käsittely". Silloin uhrina oli toinen 17-vuotias. 30-vuotias saatiin houkuteltua paikalle. Tällä oli ollut ilmeisesti suhde nuoriin. Nuori mies pakotettiin lyömään vanhempaa ja polttamaan ihoa tupakalla mm. tämän peniksessä. Sen jälkeen koko ryhmä jatkoi pahoinpitelyä.

Myöhemmin jengin jäsenet onnistuivat pääsemään vanhemman miehen asuntoon varastetulla avaimella. Siellä oli tämän vanhempi veli. Tältä vietiin mm. rahaa ja kännykkä ja pahoinpideltiin. Jengi sai haltuunsa piilossa olleen 1 000 dollaria ja tv:n. Mies sidottiin vielä tuoliin ja siitä hän selvisi vasta myöhään yöllä.

Hän ei kertonut poliisille ja naapureilleen mitään veljestään, mutta veli löytyikin yllättäen ulko-ovelta vakavasti haavoitettuna. Jengi oli ilmeisesti törmännyt häneen ulko-ovella. Vasta muutaman päivän päästä uhrit uskalsivat kertoa poliisille, mitä oli tapahtunut. Poliisi pääsi nopeasti jengin jäljille.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Poliisin mukaan tässä oli kyse homovihasta. Googlettamalla tapauksesta löytyy monia raportteja, esim. tämä

http://news.oneindia.in/2010/10/09/anti-gay-hate-crime-new-york-torture-sodomy.html

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!