Viikonloppuna isoja kokouksia

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Tänä viikonloppuna on pari isompaa kansainvälistä kokoontumista ja yksi kotimainen syystapahtuma.


Nahka- ja fetissikerhojen vuosikokous Frankfurtissa


Euroopan nahka- ja fetissikerhojen kattojärjestö ECMC pitää vuosikokoustaan Frankfurtissa. Kolmen päivän ajan on erilaisia bileitä ja lauantaina viralliset delegaatit istuvat muutaman tunnin vuosikokouksessa. Suomesta kattojärjestöön kuuluu MSC Finland. Se ei kuitenkaan tänä vuonna ole lähettänyt omaa delegaatiota. Asiat hoituvat myös sähköpostin kautta.

Viikonlopun pääpaino on bileissä ja Mister Leather Europen valinnassa. Ensimmäisen kerran Mister Leather Europe valittiin Tukholmassa vuonna 1985. Media on alkanut kiinnostua näistä kilpailuista. Viime vuoden Mister oli Hollannista, ja hänestä oli hollantilaisissa lehdissä monta juttua.
http://ranneliike.net/teema/mr_leather_europe_2009_malmossa?cid=11&aid=3154


DreamwearClubin syystapaaminen Hämeessä

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


DreamwearClubin syystapaamisen ohjelma on pääosin melko kevyttä ja käytännöllistä. Käydään teatterissa, ja on meikkaus- ja kampaamopalveluita ja tyylikoulu. Lauantaina on vuoropuhelua Setan kanssa. Viime keväänä DreamwearClubin kevättapaamisessa vieraili tasa-arvoministeri Stefan Wallin. Hän lupasi ,että sukupuolivähemmistöjen asemaa tullaan parantamaan tasa-avolaissa.
http://ranneliike.net/teema/?act=viikko&v=2010&k=5&p=17&f=k


Kolmas European Transgender Council Malmössä


Tänään alkoi Malmössä kolmas eurooppalaisen transgender-neuvoston kokous. Kokous kestää sunnuntaihin. Avajaisseremoniassa puhui perjantaiaamuna Euroopan neuvoston ihmisoikeuskomissaari Thomas Hammarberg. Ennakkoon tehdyssä haastattelussa Arja kertoi kokouksesta. Kesto 2 min 20 sek.


Audio

2 kommenttia

Yön myöhäisinä tunteina on valittu uusi Mister Leather Europe 2010 Frankfurtissa. Viime vuonna kesti viikkoja, ennen kuin kilpailun voittaja paljastui ulkopuolisille. Miten käy nyt?

Odotellessa: tässä kilpailijat:
http://www.flc-frankfurt.de/AGM-2010_Eng/Mr.Leather_Candidates.htmMalmön transgender-kokouksen osanottajat olivat mukana pride-paraatissa. QX:ssä on laaja kuvareportaasi lauantain kulkueesta. Mukana olivat saksalaiset Sisters of Perpertual Indulgence, konferenssivieraat, poliisit, kirkko, ja iso määrä HLBTI-järjestöjä.
http://www.qx.se/pride/15581/regnbagsparad-lyste-upp-malmo
Wikipedia on se tietolähde, joka nykyään toimii nopeimmin. Wikipediassa kerrotaan, että Mister Leather Europaksi valittiin viime yönä Mr Leather France, etunimi on Eric.

Ensi viikonvaihteessa valitaan Mr Rubber Berlin ja sitten onkin Mister Gay Europen valinta Genevessä lokakuun puolenvälin jälkeen, 19.-24. lokakuuta..

Kommenttia muokattu: 03.10.2010 klo 15:39

Kommenttia muokattu: 03.10.2010 klo 15:41