Unkarin äärioikeisto haluaa maahan homokieltolain

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Unkarin äärioikeistolainen ja natsimielinen Jobbik-puolue oli aatteellisesti lähellä syyskuun alun heteroprideä. Mukana oli kaksi Jobbikin kansanedustajaa. Nämä ovat nyt kertoneet tarkemmin, millaisia muutoksia he vaativat kokoontumislakiin. Puolueen lakimiehet valmistelevat lakiesitystä.

Tällä hetkellä jokainen saa vapaasti esitellä mielipidettään tai suuntautumistaan julkisuudessa, ilman, että tarvitsee ottaa huomioon muiden näkemyksiä. Tähän on saatava muutos. Kokoontuminen olisi tulevaisuudessa sallittua vain silloin, kun muita, ulkopuolisia, ei häiritä eikä loukata. ( Muille ei saa tuottaa pahaa mieltä.)

Pieni vähemmistö saa osoittaa mieltään vain niin, ettei tarvita mitään liikennettä tai liikkumista rajoittavia poliisitoimenpiteitä. Enemmistön liikkumista ei saa estää. (Puolue sahaa tässä kuitenkin omaa oksaansa. Sadan hengen mielenosoitus ei olisi uusien säännösten mukaan ollut mahdollista)

Heteropridellä olivat kansanedustajat Elõd Novák ja hänen puolisonsa Dóra Duró. He korostavat, etteivät ole homoja vastaan. Mutta poikkeavia ihmisiä ei saa päästää kaduille, koska se aiheuttaa yleistä närkästystä. Poikkeavilla Novák tarkoittaa homoja. Neljän seinän sisällä tehkööt mitä haluavat, mutta kaduille ei haluta sellaisia kylttejä kuin "Myös Jeesuksella oli kaksi isää". Ei sellaista loukkaavaa julkiseen tilaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

(Budapester Zeitung)

Äärioikeistolainen Jobbik sai kevään parlamenttivaaleissa äänivyöryn. Yli 15% unkarilaisista kannattaa Jobbikia. Jobbik propagoi mustalais-, juutalais- ja homovihalla. Uusi laki ei varmuudella mene läpi, sillä EU ei voi vaieta sellaisesta asiasta. Mutta lakiesityksestä tulee lisää pisteitä kansallismielisille piireille.

2 kommenttia

"Mutta lakiesityksestä tulee lisää pisteitä kansallismielisille piireille"

Rahalla nämäkin poliitikot käyvät. Jörg Haiderin jäljiltä löytyi 45 mysteeristä miljoonaa, joista osa oli tullut muslimimaa Libyasta. Noin 10 miljoonaa on johtavan poliitikon tyypillinen ostohinta.
"Äärioikeistolainen Jobbik sai kevään parlamenttivaaleissa äänivyöryn. Yli 15% unkarilaisista kannattaa Jobbikia."
Vetää kyllä sanattomaksi. Eivätkö ihmiset koskaan opi virheistään? Sieltä on taatusti tyrkyllä uusia hitlereitä ja stalineita...