Taas Oktoberfestejä

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006


Münchenin Oktoberfest pidetään pääasiassa syyskuun puolella (18.9.-4.10.). Sunnuntaina 19. syyskuuta alkaa suuri homoparty Bräurosl-teltassa Oktoberfestin juhla-alueella. Siellä on istumapaikkoja 4 000 janoiselle oluen ystävälle ja ja Brezel-rinkelin mutustelijalle. Brezel on kuin viipurinrinkeli.

Homojuhlan käynnisti aikoinaan nahkamiesten Löwen-Club. Heillä on nyt oma Oktoberfest 33. kerran. Jos haluaa nahkamiesten joukkoon, joutuu ostamaan erityisen MLC-lippupaketin. Heille on varattu teltassa 600 istumapaikkaa.

Bräurosl-teltan juhla on erittäin suosittu. Jos haluaa paikan, joutuu tulemaan jo sunnuntaina aamu-päivällä. Toinen Gay Day järjestetään Fischer Vronl -teltassa 27. syyskuuta. Oktoberfestin päättäjäispäivänä 3. lokakuuta kokoontyy gay-väki vielä kerran Schottenhamel-juhlateltassa. Pääsymaksuja ei ole, mutta olut maksaa ekstraa: 8,30-8,90 euroa litra. Hinnat ovat nousseet viime vuodesta 4%.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Myös Stuttgartissa on Oktoberfest. Olut on halvempaa, ja juhlat pidetään viikkoa myöhemmin (24.9.-10.10.). Homoille on varattu torstai-ilta 7. lokakuuta klo 18 alkaen Wasenwirtissä. Paikkoja on 1 600. Jo nyt ainakin puolet niistä on ennakkoon varattu. Yöllä juhlat jatkuvat aer-klubilla.

Oktoberjuhlien järjestäjät Münchenissä ja Stuttgartissa toivovat, että homovieraat eivät käyttäyisi yhtä sikaillen kuin heterovieraat. Vessoissa pitää toimia siististi ja henkilökuntaa ei saa häiritä, kehottaa Münchenin Löwen Club tiedotteessaan. Alastomia ylävartaloita tai paljaita takamuksia ei suvaita.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!