Suudelma täältä ikuisuuteen

  • Uutinen
  • Sattumat
  • vaeltaja2006

Elokuun puolivälissä opiskelijalehti Die Matie julkaisi etusivullaan kuvan, jossa kaksi miestä suutelee. Kuva on otettu Stellenbosch-nimisen paikkakunnan yliopiston juhlissa. Paikkaunta on n. 50 kilometriä Kapkaupungista. Homo- ja lesboaktivistit olivat päättäneet osallistua "Suudelma kadulla" -tempaukseen. Sieltä on peräisin tämä valokuva. Se aiheutti paljon närää. Jotkut opiskeilijat repivät paljon lehden tätä numeroa. Lehden painos on 8000 kappaletta. Suutelevat miehet ovat Kapkaupungissa opiskelevat saksalainen Björn Czepan ja hänen ystävänsä Mark Dean Brown. Miehiä haastateltiin monissa lehdissä, ja he kertoivat, miten Kapkaupunki on liberaali, mutta Stellenbosch on hyvin konservatiivinen.

Torstaina Guardian kertoi, että pari on viime viikon torstaina joutunut lilkenneonnettomuuteen Kapkaupungin esikaupunkialueella. Czepan kuoli heti, ystävä loukkaantui vaikeasti ja on nyt hengityskoneessa. Onnettomuudessa oli mukana kolmaskin opiskelija.

Björn Czepan oli oikeustieteen opiskelija. Hänen piti alkuviikosta palata kotimaahansa Saksaan ja jatkaa opintoja Berliinissä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!