Sverigedemokraatit kalastavat kannattajia homobaareissa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006


Ruotsin vaalit pidetään kolmen viikon päästä. Gallupit ennustavat, että nykyinen porvaririntama voittaa. Samoin gallup ennustaa, että sverigedemokraatit jäävät alle äänikynnyksen. Sverigedemokraatit ovat kevään ja kesän aikana tehostaneet vaalityötään homojen ja lesbojen suuntaan.

QX-sivusto kyseli huhtikuussa HLBTI-ihmisten kantaa sverigedemokraatteihin. 9% vastanneista (vastaajia 1949) kertoi äänestävänsä sverigedemokraatteja. Maaliskuun lopussa oli Aftonbladetissa artikkeli: "Sverigedemokraatit - puolue HLBTI-ihmisille". Siinä perusteltiin, miksi homon kannattaa olla sverigedemokraatti. Sverigedemokraatit olisivat osallistuneet myös Tukholman Priden puoluekeskusteluun, jos olisi pyydetty.

Dagens Nyheterissä puolueen puheenjohtaja Jimmie Åkesson sanoi kuukausi sitten, että mikään muu puolue ei vastaa homojen ja lesbojen pelkoon yhteiskunnan islamisoitumisesta. Homot ja lesbot pelkäävät isalmia ja vain sverigedemokraatit uskaltavat kritisoida nykykehitystä islamin suhteen.

Jimmy Åkesson kertoi, että puolueessa on homoja ja lesboja, mutta nimiä ei kerrota. Jokainen kertoo vain itsestään. Puolue vastustaa uutta sukupuolineutraalia avioliittolakia, mutta kun se nyt on mennyt läpi, niin asia hyväksytään. Homoille ei haluta antaa adoptio-oikeutta. Adoptio ei koskaan ole yksinkertainen asia.


Eilen oli Expressen-lehdessä kansanedustaja Fredrick Federleyn keskustelupuheenvuoro, jossa hän toivoo, että homot ja lesbot torjuisivat sverigedemokraatit. Puolue yrittää lähestyä HLBTI-väkeä vakuuttelemalla, että maahanmuuttajien tekemät viharikokset ovat vaarallisia homoile ja lesboille. Fredrick Federley, homo itsekin, sanoo, että hän on kansanedustajakaudellaan joutunut kaksi kertaa pahoinpitelyyn. Molemmilla kerroilla tekijä oli ruotsalainen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Federley sanoo törmänneensä sverigedemokraatteihin Patricia-laivan bileissä eräänä sunnuntai-iltana. Se on homoillle tarkoitettu ilta. Siellä sverigedemokraatit tarjosivat olutta muille vieraille luodakseen kontakteja. Myös muissa gaypaikoissa on nähty sverigedemokraatteja tarjoamassa ilmaisia drinkkejä. Ja Qruiser-yhteisösivuilla sverigedemokraatit ovat vierailleet aktiivisesti.

*****

Suomen perussuomalaisia ei ole vielä näkynyt homobaareissa. Heillä on menossa nousukiito. Sveridedemokraatit eivät ole saaneet riittävästi tukijoita, joten nyt hakeudutaan HLBTI-paikkoihin.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!