Sarjamurhaaja edelleen vapaalla jalalla

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006

8.10.2010 Parkkipaikkamurhissa uusia vihjeitä

Bulevardilehti kertoo, että jo vuonna 2006 oli 30-vuotias Sascha S. joutunut samantyyppiseen ampumatilanteeseen. Hän oli 20. elokuuta sunnuntain vastaisena yönä ollut A6:n parkkipaikalla Kaiserlauternin lähellä. Kaksi miestä puhutteli häntä, ja sen jälkeen häntä ammuttiin. Silloin 26-vuotias uhri oli joitakin päiviä koomassa. Häntä ammuttiin selkään ja hän sai neliraajahalvauksen.

Sascha pystyi kertomaan yksityiskohtia. Hän oli toilettilaitoksen takana. Paikalla oli auto, jossa oli tsekkiläiset rekisterikilvet. Kaksi tyyppiä ilmestyi ja huusi: Homosika tapan sinut. Sen jälkeen häntä ammuttiin.

Poliisi on nyt selvittelemässä, onko tämän tapauksen ja kahden uudemman ampumisen välillä yhteyttä.

Poliisi etsii myös uudemman murhapaikan ympäristössä liikkunutta mieshenkilöä. Tämä todennäköisesti on nähnyt murhatun eläkeläisen auton, jossa oli edessä ja takana lippuja.

Poliisi etsii myös henkilöä, joka käyttää kuvassa näkyviä patruunoita. Niitä ei ole valmistettu vuoden 1996 jälkeen.

Kuvat tekstin jälkeen.

10.9.2010 Uusin uhri tunnistettu

Vasta nyt on tunnistettu uusin kuollut. Hän on 36-vuotias brysseliläinen liikemies.


8.9.2010 Uusin uhri ammuttu eri aseella

Poliisi ilmoittaa ,että ballististen tutkimusten mukaan tässä surmassa on käytetty eri asetta.


7.9.2010 Uhrit löytyvät internetistä

Saksassa herättää edelleen kauhua murhaaja, joka nyt on tappanut jo kolme miestä. Bild-lehden mukaan tässä kolmannessakin tapauksessa on käytetty samaa asetta (Bild-lehden tieto). Uhrit löydetään lähes alastomina, ja heiltä on viety kaikki henkilöpaperit, esineet ja vaatteet. Perjantaina sadat poliisit tutkivat viimeksi murhatun löytöpaikkaa, mutta mitään esineitä tai vaatteita ei löytynyt. Uhria ei ole pystytty tunnistamaan.

Saksalainen keskusrikospoliisi (Bundeskriminalamt) on tullut mukaan tutkimuksiin. On ilmeistä, että murhaaja löytää uhrinsa internetin kautta.


3.9.2010 Kölnin lähellä cruising-alueella on jälleen ammuttu mies

Alkuviikosta löydettiin ammuttu mies Kölnin läheltä metsäalueelta. 20-25-vuotiasta miestä on ammuttu takaraivoon. Muut laukaukset osuivat yläruumiiseen. Tekotapa on samantyyppinen kuin edellisissä murhissa. Kaikkia cruising-alueilla liikkuvia kehotetaan nyt valppauteen.

Nyt yleisöltä kaivataan vihjeitä. Lähiseudun parkkipaikoille on viety poliisin tiedotteita. Tapahtumasarjan vuoksi on perustettu erityinen murhakomissio. Nyt tarkistetaan, onko uusin uhri tapettu samalla aseella. Bulevardilehti Express kertoo, etä murhatut ovat olleet homoseksuaalimiljööstä. Homojärjestöt paheksuvat tuota ilmaisua, koska sillä luodaan vaikutelma rikollisista.


3.8.2010

Kruisailevissa homopiireissä on aiheuttanut pelkoa tieto tästä tuntemattomasta murhaajasta. Poliisin erikoiskomissio on saanut selville, miten 70-vuotias eläkeläinen oli pukeutunut. Hänet löydettiin alastomana ja kaikk ivaatteet olivat kadonneet. Hänellä oliCanterbury-merkkiset housut. Väri ja malli ovat silmiinpistäviä. Nyt etsitään henkilöä, jolla nämä housut on hallussaan.


31.7.2010

Stuttgart. Kaksi autobahnin levähdysalueen ympäristössä kruisailevaa homomiestä on ammuttu samalla aseella. Toinen ammuttiin Magstadissa, toinen Mörfeldenissä. Ampujasta ei ole tietoa, mutta epäillään, että asiaan liittyy homoviha. Poliisi jakaa tänä viikonloppuna Stuttgartin pride-paraatissa etsintäkuulutuksia. Samalla varoitetaan tästä tuntemattomasta murhaajasta.

30-vuotias Heiko S. ammuttiin toukokuun 8. päivänä myöhään illalla parkkipaikalla Magstadtin ja Stuttgart-Büsnaun välillä. Eräs autoilija löysi uhrin klo 23.30. Tutkimuksissa on selvinnyt, että hänet oli ammuttu n. 21.30 lähilaukauksella. Hän istui autossaan housut nilkoissa. Heiko tunnettiin rauhalliseksi. Hän oli entinen sotilas. Hän oli palvellut 8 vuotta Afganistanissa. Hän asui Magstadtissa, lähellä parkkipaikkaa. Parkkipaikalla kruisailevat homot ja maksulliset miehet.

Samantyyppinen oli toisenkin ammutun kuolinpaikka. Uhri oli 70-vuotias mies, ja hänet löydettiin 2. heinäkuuta alastomana. Häntä oli ammuttu päähän. Oli keskipäivä.

Murhakomissio kääntyy nyt homoskenen puoleen. Kaksi tutkijaa on infokioskissa Stuttgartin CSD-juhlassa sunnuntaina aamusta iltaan. He toivovat saavansa vinkkejä pride-väeltä. Näin kertoi poliisin tiedottaja Eckhard Salo. Samalla kruisailijoita varoitetaan murhaajasta. Hän saattaa esiintyä maksullisena poikana.

Stuttgartissa on tänään lauantaina homoparaati. Duisburgin onnettomuuden takia kaupungissa liput on puolitangossa. Priden järjestäjät pahoittelevat, että surujuhla ja pride sattuvat samalle päivälle. Surujuhla muistetaan pride-puheissa.

Priden teema on yhtä moniselitteinen kuin ennenkin. Suomeksi se on jotain tällaista: "Olisipa hienoa jos..."

(Stuttgarter Nachrichten)

Vuoden 2006 murhaajan fantom-kuva
Mahdollinen todistaja eläkeläisen murhatapauksessa
Murhatun eläkeläisen auto
Vanhanaikainen patruuna, jolla kaksi uhria on ammuttu.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!