Gay Games: Live-blogit seuraavat kisoja

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006


Gay Games: Live-blogit seuraavat kisoja


Ranneliike seuraa pääasiassa lehtikirjoittelua ja Hot ry julkaisee urheilutuloksia. Ensimmäisen kerran homo- ja lesbokisoista saa tuoretta tietoa suoraan paikan päältä eri kielillä julkaistavien live-blogien avulla. Erityisen hyvältä näyttää englanninkielinen blogi, jossa on paljon pikkutietoa.

http://gaygamesblog.blogspot.com/


Pitäisikö hankkia tuollaiset?
http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2010/7/30/1280508134479/A-runner-wearing-rainbow--007.jpg


Kultapoika Matthew Mitcham

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Australialainen olympiavoittaja Matthew Mitcham on jo Kölnissä. Iltapäivällä hän oli lehdistötilaisuudessa. Hän kertoi, että erityisesti häntä kiinnostavat tanssi ja taitoluistelu. Hän laski leikkiä: Haluan nähdä kaksi tanssijaa, joilla on penikset.


Australialainen uimahyppääjä ja kultamitallimies Matt Mitcham on nyt 22-vuotias.Vuoden 2008 olympialaisissa tuli kultaa. Matt on avoimesti homo, ja hän on luultavasti huomatuin urheilijavieras Kölnin Gay Gameseissa. Hän sanoo, että näiden kisojen avulla homo/lesboelämä tulee mukaan juoksuradoille, urheilukentille ja uima-altaille.

Matt kasvoi Brisbanessa ja vuoden 2008 olympialaisssa Pekingissä hän sai sympatiaa avoimmuudellaan. Hän kertoi myös elämänkumppanistaan Lachlan Fletcheristä. He elävät yhä yhdessä. Australiassa Matt valittiin vuoden 2008 urheilijaksi.

Pekingin mitalli oli pieni yllätys. Kaikki odottivat kiinalaisen Chou Luxinin voittoa, mutta kiinalaismies epäonnistui viimeisessä hypyssään, kun taas Matt Mitchell onnistui täydellisesti.

Matt Mitchell kertoo facebook-sivullaan vaikutelmiaan GayGameseista.


Videota perjantain lehdistötilaisuudesta
http://www.youtube.com/watch?v=G69Vlkomv2I

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!