Kristillisdemokraatit aikovat taistella avioliiton pitämiseksi vain miehen ja naisen välisenä

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Sami Mollgren
  • 3

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen sanoo blogissaan, että puolueen tavoitteena on säilyttää avioliitto miehen ja naisen välisenä, ja että puolue on valmis myös taistelemaan asiassa. Räsäsen bloggailun nosti esiin Helsingin Sanomat.

"Sukupuolineutraali avioliitto on sisäisesti ristiriitainen käsite. Avioliitto merkitsee lähtökohtaisesti kahden eri sukupuolen väliseen jännitteeseen rakentuvaa suhdetta", väittää Räsänen blogissaan. Hän haastaa samalla tasa-arvoa ja arvoliberalismia edistämään sitoutuneiden "puolueiden perinteisiä kannattajia liittymään kanssamme yhteiseen rintamaan, tukemaan puoluetta, joka ei käy kauppaa perhe-arvoista".

Samassa blogissa Räsänen sivaltaa Vihreitä kirjoittamalla, että "Vihreille arvoliberalismin edistäminen näyttää olevan tärkeämpi kynnyskysymys kuin ne ympäristöteemat, joiden pohjalta puolue on joskus syntynyt", koska Vihreät haluavat seuraavaan hallitusohjelmaan sukupuolineutraalin avioliiton ja ovat valmiita hyväksymään hallituskumppaneikseen vain samoin ajattelevat, mutta voivat toimia ydinvoiman tai Pallaksen rakentamisen hyväksyvässä hallituksessa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

3 kommenttia

Siinähän Räsänen vastustaa. Jos kaks toisiinsa rakastavaa ihmistä haluu mennä naimisiin, ei Räsäsellä pitäs olla siihen mitään sanomista. Ei se sen tai muiden uskovaisten perhettä uhkaa tai jos uhkaa, ni ei niiden perhe oo sillon kovin kestävällä pohjalla ollu muutenkaan...
Räsänen pelkää että sen mies lankeaa "pimeälle puolelle". Onkohan Päivi itse kokeillut koskaan naista?