Lay Gaga, Lady Gaga, aina vaan Lady Gaga

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006
  • 5

Lady Gagalla ei ole helppoa. Voiko olla niin, että tämä ylikuumentunut gaga-mania saa aikaan säröjä Gagan karriääriin? Naistaiteilijakolleegat ainakin ovat aika ärtyneitä.

Lauluääni-ihme Christina Aquilera on saanut juuri ulos uusimman albuminsa. Hän joutuu koko ajan painiskelemaan gaga-plagiaattisyytösten kanssa. Kun kysellään Gagasta, Aquilera kysyy "hämmästyneenä": "Kuka Gaga? Siihen vähän silmäniskua ja "Ai niin, se uusi tulokas". Aquilera antaa myös oppitunnin Lady Gagalle: Jos on kaikialla ja aina, pian ihmiset saavat kylläkseen.Tulee vielä aika, jolloin Lady Gaga joutuu antamaan itselleen ja meille kaikille muille taukoa.

Myös Madonna (joka muuten on Gagan ystävä) puhuu Gagasta tavalla, joka ei ole kovin ystävällistä. Madonna itse tunnetaan suuresta egostaan. Häntä on alkanut ärsyttää, että Gaga on yrittänyt plagioida häntä. Näin ainakin sisäpiireissä on puhuttu. Madonna itse ajattelee olevansa ainutlaatuinen, eikä ainutlaatuisesta voi tehdä kopioita. Hänelle Gaga on vain "halpa kopio". Madonna ei hyväksy kilpailijoita, joten tätä riitaa tullaan jatkossa näkemään mediassa.

Myös Katy Perry solvaa Gagaa Twitterin kautta. Erityisesti kohteena on Gaga-video lauluun "Alejandro". Hän sanoo, että pilkanteko viihteen välineenä on yhtä halpaa kuin piereskelyvitsit komediassa.

Video:
http://www.youtube.com/watch?v=niqrrmev4mA

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mitä video tarjoaa? Kömpelö kopio? Shokeerausta shokeerauksen vuoksi. Tähtivalokuvaaja Steve Klein on lavastanut videon. Gaga puolialastomana kellii miesten keskellä vuoteessa. On viittauksia seksiin, jopa ryhmäseksiin (homojen kanssa?). Lopussa niellään rukousnauhaa. Tanssijoiden puvut muistuttavat natsiunivormuja. On viittauksia homoseksiin sotilaan ja jo kuolleen ystävän kanssa. Gaga itse on kertonut, että video riemuitsee homoseksistä. Moni etsii siitä turhaan positiivista rakkaustarinaa. Kuvista ja koreografiasta tulee mieleen Madonnan Vogue tai Material Girl.

(Gayboy.at)

5 kommenttia

Lady Gaga ei mun mielestä oo mikään kovin hyvä artisti ja suoraan sanottuna sen biisit on tosi surkeita. Monet homot kuitenkin tykkää Lady Gagasta, vaikken mä ymmärräkään, miks. Makunsa (tai mauttomuutensa) kullakin...
  • 2 / 5
  • Ninni
  • 15.6.2010, 23.26
Lady Gagalla on mahtava ääni ja hän on musikaalisesti hyvinkin lahjakas! Kun kuuntelee akustisia versioita kappaleista, huomaa kyllä, että lauluääni on huomattavasti parempi, kuin Madonnan itse. Vaikkakin... makuja on monia. Muut julkimot taitavat vain pelätä, ettei heidän omat levynsä myy tarpeeksi hyvin, kun jäävät Gagan varjoon. Gaga on fiksu ja ottaa kaiken irti nyt. Mistä sitä tietää, kuinka kauan humu kestää...