Hollannin vaaleissa homokortti pöytään

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006

Hollannin poliittinen elämä on värikästä. Eilen vaalipäivänä ilmestyi satiirinen video, joka aiheutti ärtymystä. Oikeistoliberaalien (VVD) johtaja Mark Rutte kuvattiin videossa homoksi ja mamman pojaksi. Siis mustamaalausta. Vastustajat ehkä yrittivät karkottaa naimattomalta Ruttelta kristilliset homokauhuiset äänestäjät. Videon tekijöiksi ovat paljastuneet sosiaalidemokraattisen työväenpuolueen johtajan Job Cohenin taustalla olevat piirit. Job Cohen itse vetäytyy vastuusta.

On oltu yllättyneitä, että homoseksuaalisuuteen avoimesti suhtautuvassa maassa alkaa tällainen mustamaalaus. Tuntuu siltä, että on eurokriisiä ja velkakriisiä ja poliittiset otteet kovenevat.

Hollanti on nyt siis saanut oman Westerwellen, tosin oikeistolaisemman. 43-vuotias Rutte pitää naisia viehättävinä - kunhan eivät ole jakamassa hänen asuntoaan. Rutte on ajatusmaailmassaan lähellä Geert Wildersiä: maahanmuuttajia vähemmän!

Geert Wildersin nousu

Vaalien selkeä voittaja oli Geert Wilders. Hänestä kirjoitettiin jo maaliskuun paikallisvaalien aikaan täällä ranneliikkeessä
http://ranneliike.net/teema/hollannin_vaalit_geert_wildersin_linja?srt=0&cid=30&aid=3781

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tuleva hallitus on ehkä: Rutterin liberaalinen puolue (VVD), Wildersin vapauspuolue (PVV) ja kristillisdemokraatit.

Vaalien tulos

Sosiaalidemokraatit saavat 31 ja oikeistoliberaalit saavat ennakkotietojen mukaan 32 edustajaa parlamenttiin. Kolmanneksi tuli Wildersin vapauspuolue (22), Kristillisdemokraatit hävisivät (21) ja puolueen johtaja on jo ilmoittanut erostaan.


Päivitys klo 7.30: Kohufilmi


Tässä se on Youtubessa. Poliitikon äiti käy siivoamassa pojan asuntoa. Pöydällä on mm. homolehti avoinna. Siinä on muutakin vihjailevaa, mm. bodylotion.

http://www.youtube.com/watch?v=in-_PrLCE2E

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!