Intiassa yrittäjät ovat myös huomanneet vaaleanpunaisen rahan - sateenkaaren toisessa päässä on aarre!

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • Juhani Viherlahti

Intiassa homous on edelleen suuri tabu. Siitä huolimatta homoja palvelevia yrityksiä ja palveluita on alkanut hiljalleen ilmestyä.

Homojen ostovoima aletaan nyt hiljalleen huomata myös Intiassa. Nopeimmat ja fiksuimmat yrittäjät ovat jo asialla. Homot ovat matkatoimistoyrittäjä Sanjay Malhotran mielestä niitä, joilla on eniten varaa elämäntyylituotteisiin. He ovat valmiita myös maksamaan hieman enemmän saamastaan palvelusta.

Homoaktivisti Gujaratista toteaa homoasiakaskuntaan keskittyvät pienet yritykset ovat merkki kulttuurin muuttumisesta joillakin intialaisen yhteiskunnan sektoreista.

New Delhissä sijaitsevan matkatoimiston Indjapinkin omistaja Sanjay Malhotra tuntee pinkit markkinat. Hän hakee ja rekrytoi homoystävällisiä oppaita, taksikuskeja ja hotellinjohtajia. Nämä valitut ihmiset palvelevat homoja tasavertaisina kuten ketä muuta tahansa, tekemättä asiasta numeroa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tällä hetkellä joukko hotelleita, ravintoloita, kauppoja ja yökerhoja palvelee homoasiakkaita suurimmissa kaupungeissa, kuten New Delhissä, Mumbaissa, Kolkatassa ja Bangaloressa.

Lähde: AFP

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!