Rekers: Varmista poikasi heterous. Pue hänet flanellipaitaan ja vie halkometsään puita hakkaamaan.

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • Juhani Viherlahti
  • 5

19.5.2010
Vuonna 1983 Rekers julkaisi yhden homoparantamisoppaan. Miehekäs toiminta tekee Tri Rekersin mielestä feminiinisestä pojasta heteron.

Amazonilla on valikoimissaan tämä Rekersin teos, jonka romanttisessa kansikuvassa oletetaan olevan isä ja poika halonhakkuussa flanellipaidoissaan.

Kirjan nimi on aika pelottava: Lapsesi seksuaalisen identiteetin muokkaus.

18.05.2010 20:52
Rekersin ammatillisesta historiasta paljastuu epämiellyttäviä uusia seikkoja. Hän on kokeillut kyseenalaisia terapiamenetelmiä, joilla yritettiin muuttaa feminiinisiä pikkupoikia maskuliinisemmiksi.

Miami New Times, joka paljasti äskettäin baptistiseurakunnan pappina ja terapeuttina pitkään toimineen George Alan Rekersin rattopoikakuviot, on kertonut aivan uusista ja arveluttavista toimista, joita Rekers on aikanaan kokeillut feminiinisiin pikkupoikiin. Kalifornian yliopistossa UCLA:ssa hänellä oli 1970-luvun alkupuolella Feminiininen Poika -projekti. Lehtijutun otsikossa todetaan Rekersin koettaneen parantaa homoutta selkäsaunalla (Spank the Gay Away).

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Uutinen kuvailee lasten käsittelyä yhden tapauksen avulla. Nelivuotias tyttömäinen poika nimeltä Kraig oli otettu mukaan projektiin vanhempiensa suostumuksella. Rekers oli järjestänyt leikkihuoneen, jossa lapsen tarkkailu tapahtui puoliläpäisevän peilin kautta. Äiti sai terapeutilta toimintaohjeet kuulolaitteen kautta. Kun Kraig leikki tyttömäisillä leikkikaluilla, tutkimuksen ohjaaja komensi äitiä kääntämään katseensa pois lapsesta. Eräässä tilanteessa lapsi tuli niin hysteeriseksi ja äiti hermostui myöskin, että koe oli keskeytettävä.

Rekersin tutkijaryhmä jatkoi koetta perheen kotona. Lapsi sai punaisia pelimerkkejä feminiinisestä käytöksestä ja sinisiä pelimerkkejä maskuliinisesta käytöksestä.Sinisillä saattoi saada karkkia taikka television katseluaikaa. Punaisesta pelimerkistä hän sai isältään läimäytyksen tai selkäsaunan. Tutkijat kävivät perheessä säännöllisesti toteamassa että palkkio-rangaistussysteemi oli käytössä.

Parin vuoden käsittelyn jälkeen poika ilmeisesti miehistyi. Rekers käytti poikaa julkisena esimerkkinä feminiinisen poikalapsen muuttamisesta maskuliiniseksi.

18-vuoden ikäisenä Kraig yritti itsemurhaa seurauksena lapsuudessa saamastaan diagnoosista ja "hoidoista".

Rekersin kerrotaan uutisen mukaan tehneen kymmenien vuosien kuluessa lukuisia vastaavia kokeiluita.

Lähde: Miami New Times

5 kommenttia

  • 1 / 5
  • sivuhuomio
  • 18.5.2010, 22.24
Tämän teorian mukaan siis karkinsyönti ja televisionkatselu miehistävät. Lasten ylipaino on yleinen ongelma Yhdysvalloissa.