USA: Rekers-uutisen tekijöinä nuori miespari

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti

Homopari on tullut esille Rekers-uutisen tekijöinä. Toimittajat eivät osanneet aavistaa, millaisen uutispommin he viime viikolla pudottivat. Uutinen on alkanut elää omaa elämäänsä. Siihen ovat tarttuneet myös valtamediat USA:ssa.

Toimittajat Brandon K. Thorp, 27v. ja Penn Bullock, 21v. ovat pariskunta ja eläneet yhdessä kolme vuotta. He onnistuivat saamaan tietoonsa, että tohtori Rekers ja rattopoika "Lucien", oikealta nimeltään Roman, matkustivat yhdessä kymmeneksi päiväksi lomalle Eurooppaan. Kun Rekers palasi kumppaneineen Yhdysvaltoihin, kuvasivat nuoret toimittajat parin lentokentällä. Kuvasta näkyy selvästi, kuinka Rekers huolehti itse matkalaukuistaan, vaikka on jälkeenpäin väittänyt tarvinneensa nimenomaan Romanin apua tässä asiassa.

Toimittajat yrittivät salata Romanin henkilöllisyyden, kohdistaakseen huomion vain ja ainoastaan tarinan konnaan, eli tohtori Rekersiin ja suojellakseen nuorta miestä. He epäonnistuivat siinä täysin, sillä muut kaivoivat Romanin henkilöllisyyden selville tuota pikaa internetistä.

Vasta muutamia päiviä lentokenttäkuvauksen jälkeen toimittajat ottivat yhteyttä Rekersiin, joka kertoi hätävalheena laukunkantaja-tarinan. Rekers on muutellut tarinaansa. Se muuttuu jatkuvasti yhä epäuskottavammaksi.

Toimittajat ottivat myös yhteyttä Romaniin, joka aluksi kieltäytyi, mutta suostuttelun jälkeen, tapahtuman yleisen merkittävyyden paljastuttua, suostui kertomaan yksityiskohtia suhteestaan Rekersiin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Näille kahdelle toimittajalle on jo ehdotettu annettavaksi tavalla taikka toisella huomionosoitus merkittävästä teosta homoyhteisön puolesta. Toisaalta toimittajia on moitittu naiiviudesta, mm. epäonnistuneesta yrityksestä piilottaa uutisen toinen osapuoli. Alla linkki SouthFloridaGayNews.com juttuun, jossa on kuvat myös toimittajapariskunnasta.

**********

Eräässä blogissa huomautettiin, että Rekers ei sinällään ole syyllistynyt rikokseen vuokratessaan itselleen nuoren, mutta täysi-ikäisen apulaisen, jonka tehtäviin kuului myös hieronta. Moraalisesti tilanne on moitittava, sillä Rekersillä on merkittävä yhteiskunnallinen ja asiantuntija-asema, josta käsin hän on toiminut aktiivisesti homojen oikeuksia estäen ja vahingoittaen. Kun paljastui, että hän itse tekee sitä mistä hän muita moittii ja vielä valehtelee, hän on osoittanut vakavasti tekopyhää käytöstä. On vahvoja perusteita asian tullakin julkiseksi.

SouthFloridaGayNews.com -juttu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!