Helsinki Pride 2010: Vapaaehtoistyössä jopa puiston siivoaminen on hauskaa

  • Uutinen
  • Pride
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006

17.6.2010 Helsinki Prideä talkoohengessä vapaaehtoisvoimin

Helsinki Pride -tapahtuma järjestetään lähes täysin vapaaehtoisvoimin ja se on talkoohengen voimannäyttö. Vapaaehtoisia tarvitaan esimerkiksi lipunmyyjiksi bileisiin, roudausavuksi puistoon, avajaisiin sekä muihin tapahtumiin, flaijereiden ja julisteiden jakajiksi ja siistijöiksi puistojuhlaan.

Vaivanpalkaksi vapaaehtoiset saavat pääjuhlaliput ja viikon päätteeksi sunnuntaina pidetään vielä talkooporukan omat illanistujaiset.

Vapaaehtoiset olivat jälleen toissa iltana koolla. Pride-joukkoja täydennetään edelleen. Yhteystiedot tämän linkin takaa. Samalla kannattaa mainita mitä talkootöitä haluaisi mieluiten tehdä ja minä päivänä voisi olla käytettävissä.

http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=rthrd&grpid=40&thrdid=8963

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


22.4.2010 Priden vapaaehtoiset ensi kertaa koolla

Helsinki Pride 2010:n avajaisiin on aikaa 66 päivää. Pride-viikon ohjelmaa edelleen rakennellaan. Painetun ohjelman kasaaminen on juuri alkamassa. Tänä iltana oli koolla vapaaehtoisia. Edellisten vuosien kokemuksen perusteella siivoushomma puistojuhlassa oli oikein hauskaa. Siinä tapasi monenlaisia ihmisiä. Lisää vapaaehtoisia toivotaan mukaan - ja erityisesti poikia. Äänikuvassa aluksi Essi Vauras kertoo vapaaehtoistyöstä. KUUNTELE.

Helsinki Priden juhlakausi alkaa etkoilla helatorstain aattona, keskiviikkona 12.5 klo 21-04 ravintola Jenny Woossa (Simonkatu 6).

Audio
Helsinki Priden vapaaehtoiset kokoontuivat huhtikuussa ensimmäisen kerran.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!