Homopainija teki itsemurhan

  • Uutinen
  • Urheilu
  • vaeltaja2006


Aikaisemmin ammattilaisena paininut Chris Kanyon löydettiin viikonloppuna kuolleena New Yorkin kodistaan. Ensi tietojen mukaan 40-vuotias painija teki itsemurhan. Poliisi on kertonut löytäneensä respetilääkkeitä, jotka viittaavat itsemurhaan. Löytyi myös kirjeitä. Painija oli oikealta nimeltään Christopher Klucsaritis. Hän on kärsinyt masennuksesta. Painija palkittiin 2001 United States Champion -tittelillä.

Kanyon toimi hyväntekeväisyystilaisuuksissa hurrikaani Katrinan aikoihin 2005. Hän kielsi usein huhut homoseksuaalisuudestaan. Vuonna 2006 hän tuli kaapista. Hän kertoi, että World Wrestling Entertainment oli hänet käytännössä heittänyt pellolle eli irtisanonut, kun homoseksuaalisuus paljastui.

Amerikkalainen paini on samalla kertaa urheilua ja showta. Sankarit ovat maskuliinisia lihasmöykkyjä. Kanyon oli yrittänyt markkinoida työnantajalleen World Wrestling Entertainmentille, että hän toimisi positiivisena homohahmona, mutta se torjuttiin. Se on pörssissä noteerattu firma, jonka vuosiliikevaihto on n. 400 miljoonaa dollaria.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!