Berliinin Pääsiäinen

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006
  • 1

13.4.2010 Voittajan kuva

Kaikkein alimpana tekstien jälkeen on voittajakolmikko. Keskellä uusi mister.

30.3.2010 Berliinin suuri fetissijuhla

Huomenna keskiviikkona starttaa jälleen Berliinin Pääsiäinen. Se on nahka- ja fetissisväen tapahtuma, joka alkoi jo 1970-luvulla. Sadat suomalaiset ovat vuosien mittaan osallistuneet pääsiäisen juhlintaan Berliinissä. Tapahtuman huippukohtia on German Mr. Leatherin valinta. Osanottajia ei vielä ole nettisivuilla, mutta jury on jo tiedossa.

Muunmaalaisia hieman huvittaa tämä laaja innostus erilaisiin Mister-kilpailuihin. BOX-lehden pääkirjoituksessa pohditaan, onko siinä mitään järkeä. Pääkirjoituksen kirjoittaja pitää kilpailuja tärkeinä. Kilpailujen voittajat ovat useimmiten hyvännäköisiä, kiinnostavia kavereita, jotka rikastavat nahka- ja fetissitapahtumia. Monet heistä ovat eri tavoin toimineet myös aids-työssä ja olleet mukana eri kaupunkien pride-paraateissa. Myös gay-lehdille nämä mister-tittelin kantajat ovat tärkeitä. Heitä kuvataan samalla tavoin kuin elämäntapalehdissä kuvataan parfyymeja, sohvia ja uusia koteja.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tänä pääsiäisenä kilpailijat ja tuomarit ovat lehdistön kuvattavina lauantaina klo 16 Suomen aikaa Lustgartenin suihkulähteellä. Paikka näkyy tässä web-kamerassa reunassa vasemmalla. Paikka on suoraan kirkon sivutornin edessä puistossa. (Bewegtbild-Version tarkoittaa liikkuvaa kuvaa). Moderni aika tarjoaa mahdollisuuden osallistua, vaikka ei matkustaisikaan tapahtumapaikalle!
http://www.dhm.de/webcams/WEB1.html

Suomalaiset eivät ole olleet kovinkaan innostuneita mister-ehdokkuudesta. Monta vuotta on mennyt eikä ole kuultu ainoastakaan Mister Gay tai Leather Finlandista.

Viikonvaihteessa valittiin Mister Gay Sveitsi. Tällaisia olivat ehdokkaat.
Uusi mister

1 kommenttia