Gay-teatterilla enää kolme esitystä

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006
  • 1

GAy-teatterila on jäljellä kolme esitystä: yksi torstaina klo 19 ja kaksi lauantaina, klo 15 ja 19.

28.3.2010 Gay-teatteria tekemässä on monenlaisia aktiivisia ihmisiä

Studio Krunikka on Meritullinkadulla ylhäällä Kruunuhaassa, lähellä Liisankatua. Teatteriin mennään hissillä neljänteen kerrokseen. Charleyn täti on 1800-luvun komedia, joka on täynnä solmussa olevia rakkaussuhteita ja monenlaista huijaamista. Lopussa kukaan ei kuitenkaan jää onnettomasti yksin.

Seuraavat ja viimeiset näytökset ovat pääsiäisen jälkeisellä viikolla.

Teatterin tekemisessä on ollut mukana lähes parikymmentä ihmistä. Muutama heistä napattiin mikrofonin ääreen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tarja on näytelmässä Dona Lucia D'Alvaresina. Tosielämässä hän joutui julkisuuden valokeilaan viime vuonna keväällä. Mika on näytelmän aikana monenlaisissa hahmoissa. Suurimman osan aikaa hän on Charleyn tätinä upeassa mekossaan, kaulaketjuissaan ja tukkalaitteessa. Hänellä on kokemusta harrastajateattereista.
Näytelmän ohjannnut Markku Arokanto tuli ensi kerran julkisuuteen 1982 laulajana. Monta asiaa on ehtinyt tapahtua sen jälkeen. Hän on vain vierailevana ohjaajana ja jo tänään odottavat uudet haasteet aivan muualla.

Audio
<B>Hanna</B> ja <B>Mirja</B> näyttelevät tyttöparia Amy ja Kitty. Jo näytelmän alkumetreillä heidät paljastetaan makuuhuoneessa ja määrätään avioliittoon, miesehdokkaiden kanssa. Hanna ja Mirja ovat uusia tulokkaita gay-teatterissa. <B>Ari</B> on gay-teatterin kantavia hahmoja. Hän on ollut mukana alusta alkaen ja kertoo, että ensi vuosi on viisivuotisjuhlavuosi. <B>Pauli</B> on Helsingin Gay-Teatterin taustalla olevan yhdistyksen puheenjohtaja. Muualtakin hänet tunnetaan aktiivina.
Audio

1 kommenttia

Ehdottomasti kannattaa mennä katsomaan, loistava esitys.