Englanti: Homopari ulos pensionaatista

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006

Englantilaisessa Berkshiren kreivikunnassa homoparilta evättiin yöpyminen, vaikka huone oli jo ennakkoon varattu. Pensionaatin omistaja sanoo vain, että se on hänen vakaumuksensa. Tämä ei ole hotelli vaan yksityinen talo.

Michael Black ja John Morgan aikoivat yöpyä pensionaatissa. He tilasivat kahden hengen huoneen perjantaiyöksi. Tarkoitus oli tavata tuttuja sillä seudulla. Sisäänkirjautuessa omistaja Susanne Wilkinsson kuitenkin kieltäytyi antamasta huonetta. Hän näki miehet jo ennen autosta ulosastumista ja oli hapan ja vastahakoinen. BBC kertoi tapahtumasta. Omistajan mukaan pariskunta oli varatessaan vaiennut homoseksuaalisuudestaan. Jos omistaja olisi sen tiennyt, pariskunta olisi säästynyt tältä turhalta matkalta. Pari sai ennakkoon maksamansa rahat takaisin.

Pariskunta teki asiasta ilmoituksen poliisille. Equality Act 2006 määrää, että syrjintä seksuaalisen suuntautumisen perusteella on kiellettyä. Omistaja kuitenkin ilmoitti BBC:lle. että hänellä on aina ollut sellainen vakaumus, eikä hän sitä muuta, vaikka hallitus pakottaisi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Pensionaatti netissä

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!