Hohto 2010 - Joensuun sateenkaaritapahtuma

  • Uutinen
  • Pride
  • Sami Mollgren

Joensuun vuosittainen Hohto -sateenkaaritapahtuma on taas luvassa maaliskuun lopulla. 24. - 27.3.2010 järjestettävään tapahtumaan kuuluu niin biletystä kuin hiljentymistäkin.

Joensuu on Pohjois-Karjalan maakuntakeskus. Kaupungissa elää runsas 70 000 asukasta. Kaikkiaan seudulla asuu reilusti toistasataatuhatta ihmistä. Joensuu on yliopistokaupunki, joten opiskelijat antavat sille myös oman leimansa.

Joensuun seudun seksuaalinen tasavertaisuus Hobiles ry puolestaan on Joensuun ja ympäristön oma seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille tarkoitettu yhdistys. Se aloitti toimintansa vuonna 2003. Sitäkin ennen kaupungissa on ollut ns. järjestäytynyttä glbt-toimintaa. Hobilesin ympärillä on mm. erilaista ryhmätoimintaa ja bileitä. Myös vuodesta 2005 järjestetty Hohto -tapahtuma on osa Hobilesin toimintaa.

HOHTO 2010

Nelipäiväinen tapahtuma alkaa keskiviikkona 24.3. ylioppilaskunnan kokoustilassa järjestettävällä tapaamisillalla ja illan esityksenä nähdään "Hullu kissatäti show". Torstaina voi hiljentyä Sateenkaarimessussa Joensuun evankelis-luterilaisessa kirkossa. Perjantaina Teatteriklubilla on luvassa "Madonna Joensuu Tour", jonne teemaan sopivasti pukeutuneet pääsevät sisään edullisemmin. Mukana on myös yllätysesiintyjä. Lauantaina toivutaan edellisen illan bileistä samaisessa osoitteessa otsikolla "Madonna Joensuu Tour Afterparty". Tietojaan pääsee myös testaamaan Madonna-aiheisessa tietovisassa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tarkemmat tiedot tapahtumasta löytyvät osoitteesta http://www.hohto.info

www.hohto.info - tapahtuman virallinen sivusto
www.hobiles.fi - Joensuun seksuaalinen tasavertaisuus Hobiles ry

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!