Unkari: Skandaali äärioikeistolaisessa puolueessa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006

19.3.2010 Kaveri petti ja pani kuvat nettiin

Kaveri otti kuvat, mutta nyt heille on tullut riita ja kuvat joutuivat nettiin. Tässä kuvagalleria, josta näkyy, että myös huumeita oli käytössä. Hieno kuvasarja!
http://galeria.index.hu/belfold/2010/03/18/kiraly_andras/

Omassa elämäkerrassaan netissä András Király kuvailee, miten tärkeää hänelle on uskonto, katoliset messut, perhe, jne. Elämäkerta katosi äärioikeiston nettisivulta heti eilen aamulla.


18.3.2010 Äärioikeiston äänitorvi homoparaatissa Kanadassa

Unkarin äärikansallinen Jobbik-puolue on mustalaisten, juutalaisten ja homojen päävihollinen. Jos Jobbik pääsee valtaan huhtikuun parlamenttivaaleissa, se ensi töikseen lopettaa rekisteröidyn parisuhteen. Niin on luvattu. Jobbikin järjestysmiesjoukkona toimii Unkarin kaarti, joka pitää sotaharjoituksia ja käy pelottelemassa marssirivistöinä maan romaniväestöä. Jobbikin jäsenet mielellään käyvät kivittämässä Budapestin pride-paraatia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

András Király on ollut Jobbik-puolueen äänitorvi, juontaja ja puhemies. Tänään klo 10.06 tuli tieto, että mies on eronnut pikavauhtia puolueen tehtävistä. Index.hu-sivuston mukaan vielä kolme tuntia aikaisemmin hän oli puolueen töissä. Mikä voi olla pikalähdön syynä juuri vaalien alla?

András Király on ollut kanadalaisessa pride-kulkueessa. Siellä hän on kuvien mukaan poseerannut komeiden miesten keskellä. Ympärillä hääri transvestiitteja, miehiä yläruumis paljaana, kuvissa näkyy jopa lihaskimppuisia "neekereitä". Kuvat joutuivat internettiin.

András yritti selittää, että hän oli mukana vain "tutkimussyistä". Hän halusi perehtyä "poikkeavuuteen". Oli vuosi 2008. Mutta miksi hän oli niiden kaikkein komeimpien miesten kainalossa?

Kuva, András oikealla
Toinen hauska kuva

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!