Kasvatusskandaali USAssa

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006
  • 3


Amerikkalainen media on löytänyt uuden skandaalin. Angelina Jolien ja Brad Pittin 3-vuotias tytär (biologinen oma lapsi), Shiloh on puettu pojaksi ja kutsumanimeksi on annettu John. Tyttöä siis kasvatetaan pojaksi. Tukka on leikattu pojan tukaksi ja vaatteet ovat sellaiset, ettei kenelläkään tytöllä ole sellaisia. Brad Pitt lausahti Oprah Winfreyn talkshowssa, että Shilohia kutsutaan vain Johniksi. Life&Style-lehti kertoo insider-tietoa. Shilohin pojanasu on maksanut 10 000 dollaria.

Tuleeko tästä lapsesta samanlainen kuin Cherin Chastity Sun Bonosta. Marraskuussa 2008 hän oli sukupuolenkorjauksessa ja siitä lähtien virallisesti Chaz Bono.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

3 kommenttia

Ilmeisesti lapsi oli itse päättänyt olevansa John. Pitt kertoi talkshowssa ettei lapsi vastaa jos häntä kutsutaan ristimänimellään.
Minusta on vaan niin perusteellisen oikein, että Angelina ja Brad antavat lapsen kasvaa juuri itse tahtomallaan tavalla, eivätkä pakota häntä johonkin tiettyyn roolimalliin. Näin yksilöä kunnioittaen toimivat viisaat vanhemmat.