Seurapiiriuutisia

  • Uutinen
  • Sattumat
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 1

25..2.2010 Englanti: Teiniä häiritty julkisessa toiletissa

Englantilaisessa Bournemouthin kaupungissa homot ovat häirinneet 15-vuotiasta poikaa yleisessä käymälässä. Nyt homoja varoitetaan käymästä nettisivulla, joka kertoo kapungin kaikki kohtaamispaikat eli mm. vessat. Poliisi on valppaana julkisen seksin suhteen.

Bournemouth on 163 000 asukkaan kaupunki Englannin etelärannikolla. Erään 15-vuotiaan pojan isä on valittanut poliisille tapahtumasta julkisessa käymälässä. Poikaa on siellä häiritty. Isä teki myös lehtikirjoituksen asiasta.

Valituksen mukaan eräällä nettisivulla on lueteltu kaikki Bournemouthin homojen ulkokohtaamispaikat: 50 paikkaa, toileteissa, supermarketeissa, fitness-klubeilla ja ostoskeskuksissa. 15-vuotias poika pistäytyi WC:ssä Richmond Hill -puiston vieressä ja siellä häntä puhuteltiin ja kyseltiin, onko hän jo sen nettisivuston online-yhteisön jäsen.

Paikallinen hallintoviranomainen haluaa, että sivusto suljetaan. Bournemouth Echo -lehden sivuilla Claire Smith kutsuu kauheaksi asiaksi sitä, että sivustolla on treffipaikkoina julkisia käymälöitä ja siinä ympäristössä on paljon nuoria perheitä. Tällainen mukavuuslaitoksen ihmisarvon vastainen käyttö on hämmentävää. Paikallisviranomainen varoitti ihmisiä toimimasta tämän nettisivun ohjeiden mukaan. Jos jotain lasta häiritään, se on pedofiliaa ja siinä menee kaikki: perhe, koti, työ.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Poliisi ei pysty sulkemaan sivustoa, koska se on muussa maassa. Ongelmana on myös, että seksi ulkona julkisilla paikoilla ei ole kiellettyä. No, nyt aletaan kiinnittää huomio niihin kruisailijoihin, joiden seksikäyttäytyminen aiheuttaa julkista pahemnnusta.


25.2.2010 Eettisesti ongelmallinen uutinen

Saksalainen Welt-lehti kertoo rikosuutisen. Uutisessa mainitaan, että tekijä on slovakialainen transseksuaali. Kriittistiä lukijaa ihmetyttää, oliko tekijän transseksuaalisuus jotenkin olennainen tieto rikosuutisessa. Miltä tuntuisi Ilta-Sanomissa uutinen: "Homo ajoi nokkakolarin".

Tällainen oli uutinen:
Hampurissa valtionsyyttäjä ja poliisi ovat selvittäneet rikossarjan, joka kohdistui mm. kemikaalikauppioihin, apteekkeihin ja muihin liikkeisiin. Kolme henkeä on vangittu: transseksuaali, hänen ystävänsä ja muu mies. Kaikki ovat Slovakian kansalaisia.

Lokakuussa 35-vuotias transseksuaali ja hänen 27-vuotias ystävänsä tulivat Hampuriin. Siellä he tapasivat 22-vuotiaan maanmiehensä ja päättivät ryhtyä ryöstelemään kauppoja. Marraskuun puolivälissä kohteena oli lottokioski. Kun ryöstö oli menestyksekäs, tehtiin jatkossa joka viikkko pari keikkaa. Oli kemikaalikauppoja ja apteekkeja. Saalis oli käteistä rahaa ja kosmetiikkaa. Joka kerta oli sama menetelmä: 27-vuotias syöksyi liikkeeeseen pistooli ojossa. Muut olivat ulkopuolella varmistamassa. Pako tapahtui julkisilla liikennevälineillä. Valvontakamerakuvien avulla ei päästy tutkinnassa eteenpäin. Mutta sitten saatiin kiikkiin 27-vuotias ja sen jälkeen tunkeuduttiin kolmikon asuntoon. Sieltä löytyi ase ja erilaista peitemateriaalia kuten naamioita ja vaatteita.

35-vuotias tunnusti, 27-vuotias vaikenee edelleen, 22-vuotias on tunnustanut osittain. Saaliin arvo on noin 5 000 euroa.


25.2.2010 Kenestä Gay Sveitsi 2010?

Maaliskuun 27. 2010 tapahtuu vallanvaihto Sveitsissä. hallitseva Mr. Gay, Ricco Müller, luovuttaa tittelinsä uudelle Mr. Gay Sveitsille. Kandidaatteja on 12, nuorin 20v., vanhin 35v. Yksi kandidaatti viettää samana päivänä 31-vuotispäiväänsä. Pääsyliput tilaisuuteen maksavat 25-148 Sveitsin frangia (vai mikä raha siellä on?)

Kaikki ehdokkaat ovat kuvassa alhaalla kaikkien näiden uutisten jälkeen.


22.2.2010 Kaliforniaan uusi kuvernööri

Kalifornian kuvernöörinä on ollut kaksi kautta itävaltalainen Arnold Schwarzenegger. Kolmatta kautta hän ei voi enää lain mukaan jatkaa. Hänen seuraajakseen on nyt tarjolla saksalainen, Saksan viimeisen keisarin lapsenlapsi. Prinssi Frederic von Anhalt on USAn kansalainen. ja hän on monissa tempauksissa tullut tunnetuksi. Hänen koko tittelinsä kuuluu: "The Duke of Saxony, Prince Frederic von Anhalt". Itävallassa on loukkaannuttu, kun hän sanoo, että saksalaisten tehtävänä on aina ollut itävaltalaisten jälkien ja sekasotkun siistiminen.

Homoliitot hän haluaa hyväksyä. Sillä tavalla saadaan avioeroasianajajille ja erotuomareille lisää töitä. Ja on nyvä, että homoseksuaalitkin saavat maistaa, miten kurjaa naimisissa olevien heteroiden elämä on.

Monta muutakin kuohuttavaa asiaa prinssi haluaa. Hän haluaa edistää Kalifornian huipputuotteita: appelsiineja, avokaadoja ja marihuanaa. Halpaa työvoimaa saadaan Meksikosta, eli rajat auki. Ja Kuuban kauppasaarto on lopetettava, kun olisi kiva saada kunnon sikaareja. Sekä Arnold että tämä prinssi mielellään sauhuttelevat yhden havanalaisen päivittäin. Prinssi on poliittisissa piireissä tunnettu. Hän nimittäin vietti presidentti Reaganin luona Vallkoisessa talossa 5 minuuttia ja silloin puhuttiin Berliinistä. muurista, Euroopasta ja kommunismi-saatanasta. Reagan oli keskustelun päälle nauranut ja sanonut, että prinssin pitää pyrkiä politiiikkaan.

Prinssi uskoo heteroavioliittoon, mutta hän haluaa puolustaa perustuslakia, jossa kaikille luvataan samat oikeudet. Suodaan niille homoille sama surkeus eli avioliitto, jota me heterot olemme saaneet nauttia.

Prinssi on osallistunut myös viagrasta käytävään keskusteluun. Jotkut ovat vanhaa virttä lainaten sanoneet: "Siunaa ja varjele meitä" (tuolta mieheltä).


22.2.2010 Itävallassa skandaali ministerin siemenestä

Hedelmällisyyteen liittyvät kysymykset ovat ranneliikkeen toimialaa. Eiks vaan!

Itävallassa Ministeri halusi lahjoittaa ystävänpäivänä siemeniään ministeriön naispuoliselle henkilökunnalle. Siitä syntyi skandaali. Puolustusministeri Norbert Darabos ajatteli henkilökunnan parasta ja halusi ystävänpäivän kunniaksi tarjota kaikille naispuolisille työntekijöille ministeriössä siemeniään. 20 vapaaehtoista varusmiestä kutsuttiin pakkaamaan siemenet. Nyt vihreät haluavat viedä tämän asian kansalliseen turvallisuusneuvostoon.

Kansanedustaja H. C. Strache tietää kertoa, että ministeri halusi lähettää lahjallaan parhaat terveiset ja ministerin kiitokset. Tarvittiin 3000 kirjekuorta ja 20 varusmiestä sujauttamaan kukansiemenet sisään ja liimailemaan kuoria. Muut poliitikot ovat närkästyneitä. Ovatko varusmiehet jotenkin puolustusministerin omaisuutta, jota voi surutta kutsua pois arkipalvelusta laskemaan ministerin siemeniä.

Skandaali on valmis. Asiaa kysyttiin parlamentin kyselytunnilla. Ja miksi siemenet menivät vain naispuolisille työntekijöille. Onhan ystävänpäivä kaikkien rakastavaisten juhla. Vihreiden turvallisuusasinantuntija Peter Pilz ihmettelee, että puolustusministeri pitää parhaillaan hauskaa Kanadassa, kun armeijalla on menossa suuri kriisi. Sillä ei tarkoiteta ministerin siemeniä vaan eurofightereita. Maalla on 15 eurofighteria ja niistä vain kuusi on lentokunnossa. Siemenasiassa tarvitaan maanpuolustusvaliokunnan istunto. Jos sitä ei saada kasaan, kutsutaan kokoon kansallinen turvallisuusneuvosto.

Mutta ei huolta. Ensi kesänä kukkivat kaikkien naispuolisten pihamaat, kun ministerin siemenet saavat vauhtia.


22.2.2010 Stefan Petzner meni lakitupaan


Kirjailija David Schalko on tehnyt fiktiivisen tarinan "Valkoinen yö", joka kertoo poliitikosta ja tämän oppipojasta Thomasista. Thomas viettää normaalia elämää, kunnes hän löytää ihmisen, jonka kautta kaikki muuttuu. Ystävä on poliitikko, ja nyt maailma on avoinna. Eräänä iltana kuitenkin kaikki romahtaa.

Tässä kohtaa kaikki lukijat tietävät, kenestä on kysymys: Jörg Haiderista ja tämän oppipojasta ja lähiystävästä Stefan Petzneristä.

Petzner on vihainen, koska ihmiset tunnistavat hänet kirjasta. Hän vei asian oikeuteen. Se on tietenkin erikoista, koska oikeus on jo todennut, että Haider ei ollut homo- tai biseksuaali. Petzner syyttää kirjailijaa, että vasemmiston nurkissa lymyilevä kirjailija loukkaa hänen ihmisarvoaan.

Oikeudenistunto oli jo viime torstaina, ja se loppui 30 minuutin jälkeen. Tuomarin mukaan kirja on kuin satu ja sitä suojaa taiteen vapaus.

Mister Sveitsi -ehdokkaat
Uutta muotia Madridista sysksyyn 2010. Muotiviikolla Isabel Mastache esitteli luomuksiaan. (Cibeles Fashion Week in Madrid)

1 kommenttia

  • 1 / 1
  • Scherzo
  • 22.2.2010, 12.41
Itseasiassa Prinssi Frederic von Anhalt ei ole mitään virallista sukua Preussin keisarilliselle perheelle. Hänet adpotoi perheeseen vuonna 1980 Prinsessa Marie-Auguste von Anhalt, kun hän oli 37-vuotias... Anhaltit eivät katso hänen kuuluvan perheeseensä.
Sosiaalinen kiipijä, joka muistaakseni on myös väittäny Anna Nicole Smithin orvoksi jääneen lapsen olleen hänen siittämänsä.